上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
66  314.0k

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-1-27 14:23 發表 查看引用來源

而家政府玩即封,容乜易有得入無得出,咁咪好大劑。
都係唔敢去,有無師兄有拆解方法?
查下政府疫情網頁個地圖,封得既都係近14天有較多個案的樓或小區。如附近無個案照計唔會封。所以去前check 下先好,唔係打飛機打到呀呀聲突然來就...  

同埋估佢唔會中午下午來封,因為人人返工,屋內少人。係都等收工時間左右,店內工人未走,比較多人已收工返到屋企。

好在昨晚5、6點收工無去碧街巡下,唔係就該燴咯。

引用:
原帖由 bigbig69 於 2021-1-28 19:38 發表 查看引用來源
早幾晚揸車經過狗店,望入去唔見May姐,得條平頭裝中佬喺度,我都廢9事行入去問。
得條平頭裝中佬即係大鎬?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-1-30 17:01 發表 查看引用來源
應該麻甩佬😎😎😎
我仲以為講緊平頭埃及妖后裝大鎬平添,佢都係中老一族

按摩院又可以開番,雖然從來無停過,但髮仔一定開大門,搵大錢了。

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-2-21 10:57 發表 查看引用來源
師兄,呢排有冇去巡下近況
有經過, 好多基本都"半開". 但少入閘, 怕中招.

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-2 14:39 發表 查看引用來源
大鍋好似老左d,轉左彎個間好似好d,有3件黑絲坐門口,4字頭咁上下
轉邊面先,轉入海? 醫?

轉入醫就間野戰鬥格,但易一頸血,足唔足鐘就唔知,以前試過一件都OK, 不過無做v7日日游山玩水。

轉入海,間野之前有好野,最近唔覺。

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-2-28 18:28 發表 查看引用來源
睇黎呢版就沉, 懷念以前D師兄弟都會踴躍發言
行來行去得D老髮,唔開胃,得個行字,邊有野講呢

話說過年前在窗近衣, 當時介緊鹽,見到間半下閘,即無開啦,內見有件以前在立圾站對面C9.5招手.  介緊鹽一般唔入閘,不過見佢著得幾好睇,彎低身入閘。以前在立圾站對面都大戰過,今次上樓,按都費事,即刻除衫埋牙,佢先坐蓮,再訓係度,到企住扒底,搞好耐,一身汗。完事走人,一路行一路心跳得利害,怕怕,年紀大,下次唔好咁激
近日行經衣近音,有裝修過店,但女唔掂

上星期經過對面近衣路口新開, 見之前在三連店的C8.5在, 之前小過,好小有反應。入閘玩玩. 地方細應聲,怕老闆娘聽到,難大搞,求期攬攬查查算,只有遲些再去打牌.

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-3-14 13:25 發表 查看引用來源
我都見到,之前好耐無見的C8,但出名屈錢,不知是否同一個
有機會係佢. 之前同佢開大收我五魚,不過上閣仔大床又有涼沖.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆