上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
66  313.7k

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-3-15 21:51 發表 查看引用來源
是大粒墨那個嗎?
我又唔覺,又好似有...

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-3-17 23:37 發表 查看引用來源
终於試到四妹舖C9,全程按唔夠5分鐘,解甲,身形唔錯,吹2咀,進入,發射,埋單,走人,全程冇15分鐘
快過廟記搵企企

少少肥,樣都OK,唔老,略短曲髮?

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-3-26 23:19 發表 查看引用來源

係米小寶寶,係嘅話佢疫情前已在
又有D似,但望落又無小寶寶咁有肉地。搵次去檢下先。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-3-27 00:09 發表 查看引用來源

小寶寶係芳名  但唔要疊字
小寶寶搵過,幾個月前一晚收工夜,行過見佢唔錯,入閘,問佢開大,佢話下次先,仲除條褲俾我睇三角毛毛。不過一直無搵,想搵時行過又不見,最近見到呢件,覺得似但又唔確定,要搵次入去驗證一下。

引用:
原帖由 taisek 於 2021-4-7 19:31 發表 查看引用來源
試想要按摩又跟著起機。什麼時間為合理?一開始就擒擒青,跟着被摸兩摸,自己都叫起機。如果真係要實恵,三十分中抬摩,十五分中起機。佢話你做。我曾講過在深區只遇過有一店設有鬧鐘。是四十或四十五分中。 ...
係, 足鐘已經是少有。以前足鐘必然的。
以前在海街近窗街,C8 搓弄細佬搓足90分鐘,搓下停下,輕輕搓,唔搓出,爽!

引用:
原帖由 FTP 於 2021-5-2 10:40 發表 查看引用來源

我以前搵大鍋,真係剪髮,剃鬚,洗頭,吹頭,上樓,按摩,卜野,做齊先走架。
如假包換,一條龍服務

引用:
原帖由 FTP 於 2021-5-4 16:35 發表 查看引用來源
尋人:
Coco,疫情前在醫近音的美容店。曾一段時間全金毛示人。疫情後美容院裝過修,做了理髮店。而家旁邊是洗車店。

請問有無C兄有佢消息?
疫情期間曾一段時間返左大陸,近排返來了, 但間野好似轉左手,佢就無做了。

早幾日同4妹小寶寶大戰,戰後佢話下月去新店再大戰。

回覆 1097# lwan3388 的帖子

是呀。不過佢肥左好多,無以前咁正。應該唔會再食。

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-5-27 02:10 發表 查看引用來源

新店?唔通自己做老闆娘
貢又唔知,留左V7俾我,話遲到時通知位置。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆