49 12345
上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
48  313.6k

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 13:09 發表 查看引用來源

欽街同藍街相距好遠
師兄, 我意思系欽街&醫街交界, 十字路口位有幾間髮仔地鋪, 大家有無試過呢? 麻煩推介.

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 14:14 發表 查看引用來源

都係果幾味,兩紅起錶,其實d女走來走去。

紫花上到閣樓會先同你用冷水洗雀。
多謝師兄指教. 用凍水洗條鳩, 好難頂喎. 除了紫花, 其他髮仔, 是否連鳩都無得洗呢?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-20 18:36 發表 查看引用來源

唔洗好過洗,連大腿都濕晒。d毛巾唔敢用,只有用廚房紙抹幾下,up住走好難頂。
射完精, 吾洗鳩, 好吾衛生. 各師兄, 是否暫時吾去spp髮仔呢?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-26 23:41 發表 查看引用來源
今日ssp疫區探險,行過石街一細舖(不是單波店),見一瘦身材樣貌普通c10曬毛巾,打一下眼色,入去dup左一個鐘,上下路開放,可探穴。

可惜出面有人剪髮,動作同講野要就住就住,因此排毒不太暢快,仲搞到小腿抽筋。

放低兩紅走人 ...
師兄, 全程玩大約幾多分鐘? 無得洗鳩, 會吾會痴笠笠?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-2-2 19:33 發表 查看引用來源
有冇師兄弟係深水埗被圍封!😅
好慘! 吾知點同老婆解釋.

引用:
原帖由 faistock 於 2021-3-4 13:16 發表 查看引用來源
懷念疲情前同山山打茄倫,打足20分鐘先出火
系YL, 玩過一個叫三三, 又系一路屌, 一路同佢打車輪, 直至射精.

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-4-8 00:34 發表 查看引用來源

羡慕師兄早出道,有 c8 玩,仲要咁好玩,呢十幾年都無囉 😭
懷念水圍, 一定足鐘. 因為上鐘/落鐘都要報前台. 如有客去前台投訴, GC要扣工資.

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-4-19 17:57 發表 查看引用來源
今日去咗戒閑街戴男街交界間兄弟休閑,完全中伏,囡囡著得好性感但冇驚喜按摩15分鐘叫轉身按唔夠5分鐘就話推油,最後兩魚伍升空求其按兩下就升空啜蓮又葉問上身谷鳩氣夾硬隊個口啜順勢咬佢粒蓮,各路師兄小心中伏 ...
服務態度差, 再平都吾幫襯啦.

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-4-20 22:13 發表 查看引用來源

師兄講個間正確地址在界限街  叫兄弟姐妹休閒但無咗兄弟 千萬唔好去 我去過一次  中大伏 相頭好正 就出事 上到閣樓佈置成間一樓一咁 但唔肯按  唔足鍾 唔解甲 收得貴  年頭去過 褸都唔肯除 完全無㽼 ...
"姊妹"....好"休閒", 一定要記住. 真系好吾明, 做生意, 佢地吾想有回頭客, 長做長有咩?

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆