上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/6/2021 14:29 發表 查看引用來源

我個朋友就係自身條件低,更加相信先敬羅衣後敬人,同埋要不斷以羅衣去彌補以前窮及自卑心態。

有錢有taste ,有時,係一種生活態度

阿星好平㗎咋,生活態度就係:你好阿星好大家好😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/6/2021 22:53 發表 查看引用來源

幸福在自己的世界。

人哋講,又唔高興,女人小器見得多,男人小器真係好樣衰

Die cow one side neck ....唔同level , 唔會明㗎啦

I real no air with him talk

唉!註定一世冇女食,打飛機⋯⋯ ...
怨氣好重,阿星喺度做輔導,release horse 😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/6/2021 23:26 發表 查看引用來源

呀 Kat 一向喜歡睇男人,欣賞男人🥰🥰🥰🥰

見到冇L 用嘅男人係火啲
好彩阿吉貓睇唔到阿星,如果唔係~~~哼哼,阿星死梗😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/6/2021 17:39 發表 查看引用來源

唔怪之得師兄咁多女生埋身啦~~~~羨慕死人呀下。
師兄見笑,得閒去睇阿星老作然後俾下評論等阿星改良下😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/6/2021 23:29 發表 查看引用來源

Ching 又真係好多女,仲玩到好盡下,咁樣埋身,會唔會好傷身?
故仔嘅嘢係咁講㗎嘛,邊有咁多女埋身吖,千祈唔好信😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 7/6/2021 23:52 發表 查看引用來源

睇古嘅讀者,點都要讚吓筆者嘛

寫咁多字,好鬼辛苦,日日出嘢唔易㗎
阿星搏晒老命老作㗎😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 8/6/2021 01:03 發表 查看引用來源

故事中嘅女主角ssss,都好搏晒老命chur 盡星星
講故仔要咁講先好睇嘛,阿吉貓唔巧當真😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 8/6/2021 09:16 發表 查看引用來源
一個打五六個係咪忙死… ? 哈哈
查實係五六個打阿星一個😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 11:05 發表 查看引用來源

係架,我都係星師兄既fans,佢update得勁快,我都要慢慢睇。
即係咁呀師兄,阿星老作嘅效率非常之快,即係講大話唔眨眼果隻,所以手抽筋起上嚟係寫得快啲😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 11:12 發表 查看引用來源

唔係喎,堅唔錯,我都鐘意睇,節奏夠明快,Update仲好快添。
老作嘅嘢係要食住條水嘛,唔係一陣阿星老到牙都甩哂邊有人睇啲故仔😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆