上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 艾拉傑 於 11/9/2023 17:49 發表 查看引用來源

真人版有時表達唔到漫畫嘅效果...(我要成為海𨳍王)
阿星要成為海星王😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 12/9/2023 15:55 發表 查看引用來源

海星好硬, 仲要有五條, 果然夠堅.  
通常啲王呢,都係打到甩皮甩骨先做到,到時阿星應該甩剩半條咁上下…………………😬

引用:
原帖由 艾拉傑 於 13/9/2023 10:31 發表 查看引用來源

星師兄半碌都足以雄霸床上各方;

唔好意思想借些少位 po 啲嘢, 有 friend 俾料, 原來小弟近日惹來啲實碌垂青, 有人喺其他 board 用咗部份小弟個爛鬼 id 名嚟 reply, 不過呢條'七'哥用親個名都要叫自己賤人先,  咁 ...
講笑講笑,阿星比起各位大佬真係小毛見大毛啦。

咦,有嘢玩喎,可以狙擊而玩之。邊樹嘅論壇呢?等阿星去八下先😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/9/2023 16:05 發表 查看引用來源

有人講,成功既女人,都會想搵番個成功既男人,成熟,型英帥,又風趣,當然性能力要有保證,同呢類好男人咁樣過下半生,但遇唔到,揀寧願唔要,定還是排除法下都要住先呢?

而男人,師兄講得無錯,當男人有一定成就,其實,女人唔搵都會埋黎,只 ...
女人都會想有個人依靠,就算幾叻都係,不過如果靠嘅剩係識得食飽飯坐喺度打機乜都唔做,女人又真係好凄涼。即係咁呀,打機阿星都打㗎,做完啲思考嘢寫完論文先打,起碼女人冇得投訴話你剩係識得打機啦嘛,係咪咁講先?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 21/9/2023 12:49 發表 查看引用來源

大家男人我都唔謙,其實我呢D真係算唔上什麼大不了,而且我發現港男今時今日都真係仲好有市場。
搞笑既係近排返國內工作,同老友食飯聚會,旁邊枱幾個女生不時望埋黎,我都不以為然,係老友同我講,而家國內女生好鐘意D男人識講 ...
港男不嬲都有市場,尤其是去啲有華人嘅地方,只要你樣正常(即係咁呀,阿星都叫做樣正常,係佬咗少少,肥咗少少,高咗少少同鹹濕咗少少咁啫),能操流利港式廣東話,識得講下笑令女仔用力打你話你衰衰咁(不過通常打阿星嘅女仔都係出盡全力咁打,打到阿星隻手痺咗冇力去捉住女仔隻手嚟摸),要認識一兩個女仔真係容易非常。

至於鬼妹,都係明碼實價揸住隻pint杯攬住佢條腰嚟到傾偈會容易啲😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/9/2023 11:07 發表 查看引用來源
各位~~~~
中秋節快樂,祝男人月圓變人狼,盡情撕心愛既情人件衫再砌。女既變嫦娥,係床上不停呀呀哦哦.......呻吟地叫,由正日玩到追月。 ...
差啲睇到中岀節添,中出節……………係中秋節先真,中秋節快樂呀各位😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 12/10/2023 02:07 發表 查看引用來源
疫後好多野開始要做返
星師兄,好耐唔見喎,呢排忙住做………………?😬

咁多日冇上嚟,又有排追。忙咗幾日,帶啲手信嚟,講個阿星朋友嘅故事先~

話說阿星讀緊書,雖然讀到呢個階段都係要自己做事,但都有同學非常之有心,開咗個郡組。

有群組,自然有男有女,有個女同學喺群組度講,佢上次去做泰式按摩,有個年輕泰國女技師幫佢按。

由於同學老公係泰國華僑,佢都識少少泰文,就同女技師傾偈問下佢係邊樹人,女技師話佢係一個地方嘅人,女同學話佢都知果個地方,因爲佢老公有帶過佢去。

女技師話果個地方都出名㗎,出名多人妖,然後喺度笑。女同學繼續俾佢按,然後女技師再次開口話:「你啲皮膚真係好滑,好好摸……………」一路講,一路摸,仲要係轉咗男人聲講住嚟摸……………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/10/2023 10:43 發表 查看引用來源

師兄,言下之意,阿技師係............男人
家陣出去要好小心,啲靚仔靚女分分鐘係靚女靚仔,一日未除衫都唔好咁老定😬

引用:
原帖由 licklickson 於 13/10/2023 10:57 發表 查看引用來源
我估係人妖!😂
人有人那媽,妖有妖那媽,只要大家互相尊重,人妖都冇問題嘅😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆