上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/10/2023 11:05 發表 查看引用來源

HAHA....... 人造人都有靚既,我見過無我輸。
問題係星師兄單野按按下係唔係有下文遮。
有冇下文就真係唔知,女同學都冇再講落去,不過見佢急不及待咁喺群組入面講,個故事應該未完……………😬

如果按阿星果位女士係男人,阿星又真係有啲驚驚星……………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/10/2023 13:20 發表 查看引用來源

HAHA.......都係。
但又或咁講,唔好揀太嬌媚樣既女仔,即如果整,點都整得樣靚靚,HAHA....
哈哈,依家科技好先進,啲AI模特都已經令人目不暇給,更何況係真人呢😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/10/2023 13:22 發表 查看引用來源

咁奇趣........
以前日本有D奇葩AV,會男人搞搞下個女人時,女人一除,原來係男人,我睇過1,2次,嘩.......真係背脊涼一涼......
入咗應該知喎,入前面同入後面嘅感覺唔一樣😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 13/10/2023 16:24 發表 查看引用來源

AI果D直情無得輸.........
如果未來真係生變,我有諗過,人最怕面對個未來變成:
喪屍世界?
AI機械人統治人類?
還是氣候變得極冷極熱海嘯地震等等呢?

HAHA...... 唔好意思,轉左話題,因為近排睇戲,諗起唔同形式既世界末日 ...
其實阿星諗咗好耐去睇果套AI戲,不過最後都冇的起心肝去睇。

未來戰士果陣都係講緊AI,不過當時只係用machines呢個名稱嚟邪惡化個大佬嚟嚇阿星啫😬

引用:
原帖由 天剎沽星 於 14/10/2023 08:43 發表 查看引用來源
Project開返多,但問題係同事跳槽同移民又嚴重,真係人都癲
度度都係咁,大家都遇到相同問題😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/10/2023 10:43 發表 查看引用來源

HAHA.....算啦師兄,佢唔搞事就唔好理佢,事實係呢度都係開心唔係求氣。
敵不動,星不動;敵一動,阿星凍😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 20/10/2023 14:03 發表 查看引用來源
又路過一下先~~~~~
行過路過,唔好錯過😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/10/2023 14:38 發表 查看引用來源

雖然我唔知自己幾多分,但我估佢郁動唔到我地掛,我地既分應該無幾個月都扣唔晒掛,HAHA......
唔好理佢啦,黎呢度又唔係鬥氣,佢而家又無動作就算數了。 ...
算數都好啦,係阿星突然間黐星線搞樹啫😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/10/2023 16:39 發表 查看引用來源

佢:黎黎黎,100蚊4隻,買夠8隻送多2隻。
我:唔使啦,睇唔晒,4隻夠。

佢:咦,先生你呢套有兩隻碟喎,不如買多3隻咪可以送多2隻囉。

當年呢位口咬住煙,夜媽媽既黑超紋身哥仔已盡顯商業奇才既一面。

; ...
呢啲,咪就係企業趨之若鶩嘅銷售奇材囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆