上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/11/2023 11:36 發表 查看引用來源
其實又可以分享另一樣野,我覺得,一個女人玩得高手向,其實真係一種享受。

我記得以前我同時間有幾個女人,即每星期鐘意既可以搵唔同女人玩,一星期裡分別跟唔同人上床,享受唔同既呻吟叫床聲,享受分別來自狂野,乖巧,刺激,賢淑feel ...
令人愛不釋手已經係一件唔易嘅事,而令到人分手之後仍然會不時想起,就更加難得。人越大,對週遭嘅人事物嘅感動只會越嚟越少,記喺心入面嘅,比起令人躁動嘅,更加少之又少。最刻骨銘心,並不一定會長相廝守,反而會喺夜深人靜嘅睌上,令人無窮回味,長嗟短嘆,正所謂:路遙知馬力,有得食好盡全力。

呢啲回憶令人會再三回味,越諗越好味矣😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/11/2023 15:11 發表 查看引用來源
其實不如分享下人性既抉擇,我記得以前識一位我覺得有趣既人妻,我唔知大家點睇堅強呢個詞,但其實又有點脆弱既內心既女人。

我記得當年識呢位人妻,係網上,佢上網既時間好規律,後黎知道原來佢係一家美容按摩公司既老闆,唔係好 ...
其實好多人妻都好正,有小朋友又好,冇小朋友都好,只要係對自己有要求,自不然會對自己好啲。身型keep得好啲,打扮細心啲,談吐優雅啲,好難唔令到啲麻甩口水流晒,啲痰起晒,小星星阻住晒😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/12/2023 00:30 發表 查看引用來源

拉花基本都係心同花,既花巧先會玩到天鵝,但好少啦~
拉花拉呢個,既可以突顯手藝,又可以扮可愛,更可以令女生望住你心心眼,仲可以乘機話:「呢個肚腩同阿星個肚腩一樣咁可愛,不如入房同你檢查下?」😬

引用:
原帖由 mui1892 於 5/12/2023 09:11 發表 查看引用來源
呢杯真係好得意啦
得意哩?拉花呢下嘢,阿星都拉(呃)得下人㗎,唔啱同阿星閂埋房門研究下哩?

就係咁,又有一個無知少女俾阿星呃咗。啲花根本唔係咁拉,拉出嚟嘅,係口水花………………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 5/12/2023 14:41 發表 查看引用來源

師兄,呢個係打泡出,再上色,我都玩過,haha........ 果時同一位人妻一齊學,果時佢扇一扇我拉住跌在係我心口,嘩,眼仔碌碌好鬼可愛,仲要係空姐黎,正到呢~~~~但因為上堂中,正經mode緊所以無下文。 ...
噢,乜你咁唔小心跌跌呀?俾隻手我扶實我啦,一唔係我俾碌棍你揸住,揸實啲,我雙手揸住你雙……………手啦……………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/12/2023 16:00 發表 查看引用來源

HAHA,師妹後生,當然有理無理,食左先講啦。
但我家陣比較享受個氣氛,食固然要,但上半身食定下半身食先咁解遮。

請留意,係邊樹食先,而唔係邊樹食;食先同食後相較只係上半身食或者只係下半身食有好大分别㗎吓😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/1/2024 11:34 發表 查看引用來源
我果啲好普通,食過幾件人妻啫,比起其他師兄好碎料!😂
阿星要聽阿星要聽😬

引用:
原帖由 licklickson 於 5/1/2024 12:07 發表 查看引用來源
都冇你果啲咁正!😬
阿星唔信!

阿星嘅故事只係普通嘅愛情動作片加入咗個人嘅情景設定,其實都只係普普通通嘅故事嚟啫。阿星相聽師兄嘅故事囉😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 7/1/2024 00:32 發表 查看引用來源
盡做🤣😆🤣😆
阿星又要聽😬

引用:
原帖由 licklickson 於 7/1/2024 09:02 發表 查看引用來源
我冇你啲個人情景設定咁正吖嘛!😂
咁lick師兄有lick師兄嘅個人情景設定㗎嘛,好似阿星咁樣加油添醋就可以好愛情動作片啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆