上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 7/1/2024 10:17 發表 查看引用來源
我冇星爺咁好文采吖嘛!😂
寫寫下就有㗎啦,嚟,快啲坐言起行,寫啲故仔嚟先😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 8/1/2024 15:47 發表 查看引用來源
因為攞起電話都會扯到好痛
好明顯紅寶寶隻手仔之前揸啲大碌嘢揸到手痛啦,真係😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/1/2024 11:15 發表 查看引用來源

HAHA.......其實每個人床上扑野都差不多,分別最引人入勝往往反而係周邊野,即我覺得點樣開個opening,點樣中間位可以令對方心動等等。
愛情動作片都係千篇一律,啲前前後後左左右右若隱若現又好似係又好似唔係先至更令人揪心啦嘛。上床有幾難呢?難就難在大家喺拉鋸戰嘅時候嘅互相猜猜尋先好玩啦嘛。咁快上到床,不如買個飛機杯仲快啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/1/2024 18:57 發表 查看引用來源

HAHA,咁快D好返先再寫。
我都寫番個短篇。
嘩,等龍師兄呢句好耐。咁幾時有短篇睇呢?😬

引用:
原帖由 mui1892 於 11/1/2024 00:31 發表 查看引用來源
哈哈,想問下呢其實DONKI 的18禁果個位呢裏面係點樣架,我怕羞末入過去
係?有啲咁過癮嘅隱藏地方嘅咩?等阿星同埋阿星婆去幫襯下先得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/1/2024 22:10 發表 查看引用來源

我就係怕左重重複複最後就係上床。
其實真係悶,我知咁講會俾人小。😅😅
邊個咁大膽,想小龍師兄?難道係靚女?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/1/2024 19:24 發表 查看引用來源

HAHA,因為始終好多人都會認為有食唔食嘛,所我覺得一定要食得其所先係對自己好。
有得食唔食有幾咁出奇呢?下下乜鬼狗屎垃圾都塞入口,會肚痛㗎嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/1/2024 17:26 發表 查看引用來源

有,其實咁樣既型式可以好多玩法,按摩油都係其中一種,師兄可以試下,尤其而家天氣凍,用按摩油搓暖手掌去做前奏,其實係極之舒服,女方很受落的。 ...
簡直可以講,非常濕潤添😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/1/2024 18:58 發表 查看引用來源
邊度濕潤?😉
梗係眼神啦,唔係你估邊樣?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/1/2024 19:18 發表 查看引用來源
咀唇!😬
鼻哥窿得唔得呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆