上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 8/6/2021 14:13 發表 查看引用來源
我暫時見到都係兩個一齊打星星… 嚟緊可能3打1…

係咪遲啲有大場面…?
大家好想睇阿星俾人打😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 15:04 發表 查看引用來源

師兄勁,呢樣野你知道幾多男人恨都恨唔到架~~~~
師兄講笑,兩個打一個都仲係可以接受嘅範圍,去到三個或以上只可以用折磨嚟形容……………😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 15:08 發表 查看引用來源

師兄,引人區係狗熊地亦係英雄地,我地呢D唔使太客氣。
有人係會作野,亦有人寫既係堅野。
呢D就係寫同睇果個去意會架啦,我估如果師兄老吹都唔會咁多fans睇既~~~~
所以你有心寫,難得好故我地亦會好用心睇。
師兄文字用 ...
師兄過奬,阿星學人寫下故仔練下文筆,期望做個屎坑才子,故事人物當然真有其人,地方亦都有師兄們印證到,情節或者誇張灰諧,不過大致上同原來情節出入唔大,只係多咗啲搞笑場面。師兄們當係真係假都唔重要,阿星都係娛人娛己啫😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 17:34 發表 查看引用來源

師兄可以一對二都不得了,我呢方面比較保守。
以前女方試過問我有無興趣,我拒絕左,因為性愛事我都係鐘意一對一多D。
其實係小弟唔識點分配,即.......我有選擇困難症....... ...
師兄見笑,阿星其實一開始冇諗過走呢個方向,連認識Cassy都冇諗過,好多時人生就係咁,你唔做迫你做;你越想,越難揾。

引用:
原帖由 dragonbone 於 8/6/2021 17:38 發表 查看引用來源

無錯,遭遇真實係最緊要,再來就係細節,至於文字上既起承轉接果D........
我估大部份人都鐘意師兄既直接同戲玉部份~~~~ 一流
阿星仲有排,細節描述得多,就怕人話長氣,寫故事最緊要令人會心微笑,大家有感,自然會有興趣捧場,阿星盡量少落功夫喺愛情動作上,想寫多啲同女伴嘅互動,始終有愛先有性,冇感覺係好難做😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 9/6/2021 04:03 發表 查看引用來源

恨到,到時又敢唔敢去馬呢?

真係會散晒,分分虛脫😅😅
阿星話過阿吉貓知,有啲嘢係唔試好過試嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 9/6/2021 04:10 發表 查看引用來源

哎喲!星星真係了解讀者需要,抵你多粉絲,間舖咁旺場
吉貓過奬,阿星寫得唔好要大家多多包含………………包涵先係,要形容一個場境真係好難,要好多筆墨先得,寫到阿星手軟😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 9/6/2021 09:21 發表 查看引用來源
要讀者身歷其境真係唔易,要好有心機去寫呢。
阿星努力中😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 9/6/2021 10:48 發表 查看引用來源

無錯,同女生上床,有幾難寫,來來去去唔係抽就插,所以最精彩往往係行埋前既一段,仲有就係你來我往既交手。
師兄好野~~~~
互動寫得仔細先可以令人睇得過癮,阿星盡量想描寫多啲人與人之間嘅互動,不過要學習先得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 9/6/2021 10:57 發表 查看引用來源

HAHA,有本事食得起都可能係好野黎架。
連環Q遮,再加上時間管理,同埋手口並用,嘩.....講講下好似好忙喎。
完全唔知自己做緊乜😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆