上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 16/1/2024 19:43 發表 查看引用來源
咁核突!😂
除咗衫打出晒按摩凍起上嚟一個唔覺意打個乞嗤流出鼻涕嚟,係咁上下濕潤啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/1/2024 22:08 發表 查看引用來源
唔係會按到興咩!😬
搽咗辣椒油咪興囉😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 17/1/2024 16:33 發表 查看引用來源

我覺得兩個人一齊,當好熟悉對方身體同反應時,去發掘不同玩法我覺得係令雙方關係歷久常新既不二法門。
講真,有時女生幾正都好,食左超過廿次,可以講其實已掌握左大部對方對性既喜好,所以我鐘意間唔中有D新意。 ...
下下都咁濕潤查實都真係唔容易,就好似龍師兄所講,做20次乜都做到悶啦,男人同女人都一樣,做得多冇哩新意都會悶,都會乾塘。到時唔係男人話:「乜你以前濕到好似水塘,家下咁鬼乾好似磨地板咁?」就係女人講:「點解你以前咁有耐性前戲都成個鐘,依家咁求其摸都唔摸就乾入?」😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 19/1/2024 09:10 發表 查看引用來源

咁你又講得好啱喎,等陣呀……望下先,我呢,唔應大嘅就大,應大嘅就細喎。咁點算好啊~~~~~~🫣
咦,呢款好喎,應大嘅大,應細嘅細都真係司徒法正司空見慣,應大嘅細應細嘅大都真係非常新奇,令到阿星眼界大開好想一睹勞山😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 19/1/2024 14:14 發表 查看引用來源

即好明顯係應該36歲大點知睇落26歲咁細,身形唔高大所以胸應該得30A點知原來係36D大,呢隻反差,其實非常吸引。
如果A3既body點知係A4腰,更加係正。 ...
俾龍師兄講到真係欲罷不能,慾火焚身,肉帛相見咁不得了😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 19/1/2024 15:04 發表 查看引用來源

你哋攪錯晒啦,我指嘅應大嘅細,係指胸部,唔應大嘅就大,係指Pat Pat 呀😜
係呀冇錯,大躉由加莉配洗衫板加兩粒㩒釘,一隻上窄下闊嘅裹蒸糉咁款,直頭係阿星至愛啦😬

引用:
原帖由 GiveUpme 於 20/1/2024 08:06 發表 查看引用來源

乜原來阿星師兄你都鐘意我呢種類型㗎🤭
呢啲簡直令人睇到手都震晒,眼都突晒,耳仔都郁晒,口水都流晒咁緊要啦………………………大家其實係咪講緊裹蒸糉……………………?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 20/1/2024 16:39 發表 查看引用來源

係啊師兄,女生下半身三角位果隻糉,好肉多汁。
唔,俾龍師兄講講下搞到阿星突然之間非常之想食糉添😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 21/1/2024 13:00 發表 查看引用來源

玩強姦?咁刺激?
阿吉貓返來囉😬

引用:
原帖由 licklickson 於 28/2/2024 07:38 發表 查看引用來源
都好好玩喎!用jj打面如果對方係保守嘅女仔會覺得好羞恥!至於顏面騎乘就更刺激啦!😉
晨早流流已經講到顔面騎乘咁肉緊😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆