上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

咁多位新年快樂😬

引用:
原帖由 licklickson 於 28/2/2024 09:01 發表 查看引用來源
龍師兄講開吖嘛!星師兄好耐冇見喎,去咗邊度威?😬
一講開呢啲騎乘嘅問題真係令人欲罷不能,欲拒還迎,欲斷難斷咁犀利。

阿星返工吖嘛,有追住睇師兄們嘅話題㗎,不過唔得閒答咁解啫😬

引用:
原帖由 licklickson 於 28/2/2024 09:14 發表 查看引用來源
係呀。好正,尤其是啲保守人妻第一次試!😬
過年都咁忙?😬
冇咩時侯唔忙😬

引用:
原帖由 mui1892 於 28/2/2024 09:36 發表 查看引用來源
星師兄新年快樂
阿梅師姐新年唔止快樂咁簡單喎,直頭高潮迭起咁犀利啦😬

引用:
原帖由 cathy_wa 於 28/2/2024 11:33 發表 查看引用來源

新年快樂🎆
魅影師兄新年好😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/2/2024 14:30 發表 查看引用來源

打完要含啜乾淨架喎。

女生口技好,係好緊要架。
正所謂:含吹奶啜托,拋西磨擰fing,少一樣都唔得咁話😬

引用:
原帖由 mui1892 於 28/2/2024 15:24 發表 查看引用來源
咁你又知,係架,新年真係好開心
梅師姐啲故事簡短而啜核,直頭搞到阿星都欲罷不能😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/2/2024 19:06 發表 查看引用來源

無錯,呢D招式要旁身用。
間唔中變換下唔同既花式人地先唔嫌自己嘛。
既可以含完先奶,又可以拋完先fing,仲可以托完先啜,簡直係千變萬化,永無止境添呀😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/2/2024 15:25 發表 查看引用來源

HAHA.......除非女生唔停口又罰我唔准郁,如果唔係,我好多時都忍唔住會反客為主。
好玩喎,刺激喎,如果矇埋眼加埋綁手綁腳另加瞓喺地上面俾女方魚肉,直頭女皇feel添啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/3/2024 16:39 發表 查看引用來源

其實呢隻我都有玩,過程可以慢慢黎,唔好心急,可以既,有埋音樂更好,當然有高質既按摩油加持下,成件事格雷得黎可以好溫柔又刺激,當中加少少粗魯粗暴同侵略性更好玩。 ...
呢啲係調味,間唔中玩下就會令到成件事多啲新鮮感,多就唔好搞阿星。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆