上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 9/6/2021 14:28 發表 查看引用來源

像毒品🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

會上癮嘅嘢
毒品同阿星,不可一不可再😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 10/6/2021 10:09 發表 查看引用來源
星師兄好勤力!寫得快過我睇。我有時間就睇幾集留言。

星師兄加油!
師兄過奬,阿星無聊,所以寫得快,記得多啲捧場留言收彩蛋😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/6/2021 15:02 發表 查看引用來源

仲有彩蛋添,師兄有心機啊~~
搞下氣氛嘛😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 10/6/2021 16:08 發表 查看引用來源
男士們,鐘意古銅定雪白呢?

話說近排做運動,
運動sport bra同彈性修身褲既古銅美女吸引D,
定露腰露肩既小號行街衫加熱短褲另搭白滑肌膚吸引呢?

係唔係今期流行呢??真係好多好野睇。 ...
古銅有古銅好睇,雪白有雪白吸引,呢啲情況阿星有選擇困難😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 10/6/2021 19:51 發表 查看引用來源
星師兄一定係Why not both,一齊上!放馬過來…
Release horse 😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/6/2021 11:26 發表 查看引用來源

師兄令引區蓬勃起來,好耐無見咁熱鬧。勁。
龍師兄嘅故仔都唔嘢少,引嚟咁多師兄嚟討論,大家一齊搞番旺個場,等多啲舊人出聲,然後壇主開放註冊,等更多人入嚟😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 11/6/2021 11:27 發表 查看引用來源

古銅俾我感覺係運動型,夠戰鬥格。
雪白似係書卷斯文type,係另類選擇。
兩種都令到阿星非常著迷😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/6/2021 16:48 發表 查看引用來源

都好喎。
好,等我玩埋個game,我就會返黎寫埋個日誌架啦~~~~
師兄加油,阿星期待😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/6/2021 16:50 發表 查看引用來源

無錯,
真心正喎,最近跑步亦見到個仲白白地皮膚既少女跑添。
我就會諗,係唔係夏天到,佢會想fit D好睇D呢?
係,我認我係會睇女睇得都投入果隻,HAHA...... ...
咦,咁阿星同師兄係同道中人喎,阿星分分鐘會投入到跟住後面跑果隻……………😬

引用:
原帖由 sam7211 於 12/6/2021 11:47 發表 查看引用來源

星師兄對引版真係好有心,
不過,以前的引版,
的而且確令人大開眼界,
人海的流動,
故事的多元化,
和今天像似被遺忘了的一群,
真的不可同日而語了!😅 ...
Sam師兄過奬,阿星做任何事都盡力投入,希望將個場帶番旺,呢度帶俾大家少少放鬆嘅空間,令大家笑下減下壓,點解唔搞下佢呢?

依家只係剩底好少數會肯開聲嘅師兄,希望大家都搞下意思令個場旺番,多啲人,多啲鹹濕正能量😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆