上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 12/6/2021 12:09 發表 查看引用來源
點解我覺得個個都引死人咁款…?
只要帶領得宜,女士都會令人想入非非😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/6/2021 16:57 發表 查看引用來源

師兄盡情發揮,我估.......2星期後我會出關既,HAHA.....
小弟忘情於一隻阿爸救女既game,係阿女,唔係條女喎,HAHA.......
呵,阿星榴槤國嘅故事差唔多到尾聲啦,7個角色已經出現咗5個,講多兩個零星期就完。到時要靠師兄接力,阿星殿後😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 12/6/2021 17:01 發表 查看引用來源

係架。
師兄有無試過同行挑機?
即你知啦,跑步既野,好多時都同一方向架嘛,有時有伴就會互相勉勵。
咁唔識既呢?間唔中就會出現下D良性既挑機,鬥快好鬥耐力好,都好好玩。
上次先同個白白淨鬼妹一齊跑,人地仲會有禮貌對我笑 ...
阿星比較內斂,每次都跑唔同地方,大熟悉嘅地方少刺激思考,所以好少預到會成日見到嘅人。鬼妹下次同佢傾下問佢平時跑邊度多,下次或者再下次約埋一齊跑就得😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 13/6/2021 01:41 發表 查看引用來源

見你哋班舊師兄仲喺度,我先上嚟吹兩句咋
吉貓起身,阿星瞓覺😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 13/6/2021 01:49 發表 查看引用來源

快啲休息!
夠精神就寫故啦!
差唔多寫到傷心嘅地方啦😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 13/6/2021 19:25 發表 查看引用來源

暫時末睇到傷心
只係睇到,咁玩法,好傷身😅
啲故仔發生嘅時間其實相隔好遠嘅,阿星某樹😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/6/2021 10:46 發表 查看引用來源

星師兄好有心,其實呢兩日我都有蒲上黎,見星師兄都update得好密,有心有力啊。
相反小弟其實假期仲忙過返工........
阿星啲故仔寫咗好耐㗎啦,成四五年前嘅故事,整理下就可以出嚟,係見啲師兄睇得開心所以密啲更新啫。
師兄努力,阿星期待師兄嘅故事更新😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/6/2021 11:09 發表 查看引用來源

尋日跑時,見番之前腰間零贅肉白白淨美少女,見佢已跑到紅都面晒,好鬼正。
點知到我落斜時,對面迎來一位古銅膚色既鬼妹,佢係廿米開外玩緊呢個短程衝刺,睇得出佢練緊爆發力。
佢著住Sport Bra,我一望,當堂要脷伸多次,八字波都 ...
咩字波都係上天嘅恩賜,而且鬼妹咁努力跑就更加要奬勵下佢啦,同佢講聲“You are great, keep up the good work, let's see our efforts build up together.”就very good喇😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 11:41 發表 查看引用來源
師兄當然係溝女高手,又學到野啦!😉
禮貌嘅回饋啫,打開話題匣子嘛😬

引用:
原帖由 tml0398 於 15/6/2021 11:56 發表 查看引用來源

咁鬼好英文,唔怪得食貫東西.
某某某,師兄唔巧亂講,阿星某食西😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆