上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/6/2021 12:33 發表 查看引用來源

原來我當年都走寶,好彩師兄返黎update喎。

睇見師兄既努力,小弟個mood都返返地黎,如無意外好快可以投入再update。
到時同師兄一齊旺番個場。 ...
俾阿龍師兄咁講,阿星好唔好出個星塵回憶講西餐呢😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/6/2021 12:38 發表 查看引用來源

HAHA........
除左上次跑步時俾兩位70歲婆婆撩之外,我都好少主動去同人傾計。
我其實好enjoy係跑步時果種孤獨感,一個人流汗,一個人思考,一個人抖,再叫自己起步跑,當enjoy夠時,回回神望:咦,索女喎,就發現原來充夠電,觸覺又再 ...
有婆婆撩,即係有女士緣啦,同婆婆傾計都好開心㗎,氹下佢哋笑,話唔定啲孫女呀,女呀果啲都介紹你識呢😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 13:20 發表 查看引用來源
呢啲咪高手囉,唔怪之得咁多女食!😉
某食女㗎😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 15/6/2021 13:21 發表 查看引用來源

可能囡囡同你講
追到請你飲奶
又或者小姐你追到我,請你去品咖啡😬

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 13:29 發表 查看引用來源
梗係好啦,正宗食好西!😉
阿星講笑,講笑😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 15/6/2021 21:08 發表 查看引用來源

跑完去飲番杯,係好正既享受…
大家互相認識下,香港個個講求趕,快;已經好少純粹閒話家常,飲咖啡係一個內心沉澱嘅過程,內化同整合每日被忙碌所籠罩嘅心情,讓內心回復平靜😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/6/2021 11:29 發表 查看引用來源

師兄當然照去馬。
出post既野,個mood好緊要,mood到就寫千字都可以,無心情就真係零意慾。
所以師兄加油。
師兄唔使過謙,阿星係老作人,雖然減產咗,都堅持每日寫下嘢,寫開就有條水咁解啫。不過師兄講mood都真係好重要,有mood嘅時候寫到唔識停,冇就真係寫唔出😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 16/6/2021 11:33 發表 查看引用來源

HAHA.......係架,有婆婆撩,個心境又好特別。
最得意係佢一邊講一邊玩引體上升我睇。
講自己叻,仲讚另一位婆婆仲叻,跟手果個婆婆又要好謙,但就教引緊體既婆婆點樣小心,感覺反而好溫馨。

其實對得後生女多,有時同佢地傾,反 ...
絕對贊同,睇下唔同嘅人物事,學到好多嘢😬

引用:
原帖由 licklickson 於 17/6/2021 11:20 發表 查看引用來源
又學到野啦,果然溝女高手,咁都有位入!😉
師兄果然博學多才,咁都學到嘢😬

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 18/6/2021 00:36 發表 查看引用來源
平日就忙到冇得享受咖啡。

星期日我都鍾意去咖啡店,飲返兩杯,坐幾粒鐘…
咖啡阿星最愛,師兄有邊度介紹可以靜靜咁坐幾個鐘等阿星可以專心寫下稿😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆