上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
2.0k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/6/2021 01:09 發表 查看引用來源

又係你話抵錫🙄
阿星唔係立亂錫人嘅,阿星唔係貢除片嘅😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2021 12:52 發表 查看引用來源

A 整旺個市
B 有女溝
C 被女溝
😝😝
阿星揀A,師兄可以接受B同C,啲辛苦嘢留番俾師兄,啲輕鯨嘢交俾阿星得啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2021 12:56 發表 查看引用來源

市場學黎講,好野係要講,但唔會太白。
有價有市既通常講自己可以食但唔易食,同pink lin一樣,可遇不可求。🤣🤣 (雖然我唔覺有咩好)

所以我好似未聽見妳講自己靚喎。 ...
即係咁呀師兄,唔係個個好似阿星咁白,講到明自己係一個挻住個肚腩成面鬚嘅中年叔叔呀;好似阿吉貓呢類唔多講嘅,其實都好少;大部份話自己一日做七次每次七個鐘長做長有成碌電燈柱又大碌又長又話樣正常結果冇樣符合商品說明條例但又冇辦法去消委會投訴嘅廠商,有時巿面上充斥太多品牌真係好難揀得落手😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/6/2021 21:12 發表 查看引用來源

你故事中女主角ssss好喜歡你除褲
係佢哋夾硬嚟啫,唔關阿星樹,阿星某人吼嘅😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/6/2021 21:16 發表 查看引用來源

或者呀龍兄唔覺得辛苦呢.

B & C 係 a piece of cake ….. 佢會揀蛋糕㗎
啱啦,阿星都係食A - Afternoon tea 😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 27/6/2021 22:15 發表 查看引用來源

故事中,好似阿星多吃 A - Abalone 😂
咁唔通女伴們又吃阿星好多S - sausage咩?😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/6/2021 01:07 發表 查看引用來源

畫面咁…..暴力嘅…..
暴力女星球😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/6/2021 01:18 發表 查看引用來源

阿星英文果然叻叻👍🏻

A= abalone
B = bang
C = climax
D = dick
E = ejection
F = Fuxk
G = g spot
H = horny

…..喂!接龍啦喂!
I = Intercourses
J = Jizz
K = Kiss
L = Libido
M = Masturbation
N = Nipples
O = Oral

揾到阿星吖😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 28/6/2021 01:20 發表 查看引用來源

推你上cloud頂 , 唔比你返落地球
唔巧啦,阿星仲未想死喺温柔鄉😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/6/2021 16:31 發表 查看引用來源

唔怕老實講,我對自己身體外型都有要求,有keep開,因為係某D地方比別人方便我明。
如果師兄真係有肚腩又滿鬍鬚既中年叔,都搵到咁多正囡囡,喂喂,你呢款先入晒題,引人入性呢~~~~ ...
咦,係喎,個個都想不勞而獲,唔操好自己又唔照顧好自己儀容更加唔會增值自己嘅內涵就想識到女仔,師兄睇阿星成套歡樂今宵做哂咁滯都只係令到幾位師兄指住阿星嚟笑就知道有内涵係幾咁難啦。阿星查實身高195成個雷神咁樣有大概200公斤係一個美男子能操多國語言撚得幾手各國名菜而且上知天文下知地理醫卜星相琴棋書畫樣樣精通。

咁講會唔會好啲倒胃口啲?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆