上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
584  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-26 16:16 發表 查看引用來源

4仔無格仔啊師兄,入黎睇睇,唔買都睇下,睇左就要買。
老顧客喎。。打個折俾你😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-26 16:39 發表 查看引用來源

佢:黎黎黎,100蚊4隻,買夠8隻送多2隻。
我:唔使啦,睇唔晒,4隻夠。

佢:咦,先生你呢套有兩隻碟喎,不如買多3隻咪可以送多2隻囉。

當年呢位口咬住煙,夜媽媽既黑超紋身哥仔已盡顯商業奇才既一面。

; ...
我。。真係冇去過呢啲地方。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-26 18:16 發表 查看引用來源

HAHA....搞錯啊,10幾年前真係好多地方有架喎。
而且唔一定係咸片,CD都有,仲有好多software呢,以前個年代係超方便,電腦又有CD-ROM時,買game或軟件裝都好方便。
咁師兄一定未試過,封面個囡囡好正,點知內容係一個日本大媽執屋 ...
我5去信和。。去好景😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-6 17:50 發表 查看引用來源
唔知大家做運動,鐘意係室內,定還是戶外呢?
小弟黎講爆汗就梗係戶外好玩,其實我唔太鐘意室內,即舉鐵方便就無辦法,呢D多數係gym room,如果其他運動,我都鐘意戶外,因為我覺得冷氣令個人太舒服,我鐘意戶外時身體正常排汗,繼而爆汗 ...
我鍾意戶外多。舉鐡就冇辦法。乜你咁鍾意做運動嗰陣時周圍望野咩。😏

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-7 16:52 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,我係回氣坐埋一邊果時望遮,其實好多時專注咁打,真係唔會知上邊或後面有無人架,我試過好多時都會係有鬼佬當我地take break時走黎睇同問,咁當然呢個時候就係教練搵食既moment啦。而如果見到靚女,條友就好鐘意吸引 ...
我早去。。所以冇呢啲情境。😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 14:56 發表 查看引用來源

其實好多人都鐘意戶外既,因為常溫玩體能活動,感覺自然,而如果同時可以接近大自然,就更舒服。
而係gym room最好既地方係方便,要器材有器材,要沖涼又得,我以前去一個,仲可以焗蒸氣同游水添,真係好鬼正。 ...
加記mega box果度??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 16:59 發表 查看引用來源

一定要啦,去gym room如果有機會識到人,個玩法又好唔同。
我5會唸識人。。自己玩自己算。。你真係太多心。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-8 17:02 發表 查看引用來源

我唔知Mega Box有無啊,係上次去探朋友時,一齊去gym room玩有齊以上,加就加記,但就係加拿大Vancouver。
Mega box  10幾年前事了。。不過泳池好多基佬。。所以我冇去游

你老fing咪遠啲。。。BC省。。znvsceixh2jgdy@@~d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-9 11:16 發表 查看引用來源

HAHA......咩遮......
師兄,我好多時都係咁,我幾位教練同師傅都係咁樣識番黎。
我一向都自己操自己。。後生嗰陣時就遇過幾個教練。。知道咗點樣玩法就自己玩。😌😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-9 11:19 發表 查看引用來源

嗱嗱嗱,唔得講粗口架,HAHA........
頂,師兄氣場都吸引基佬喎,HAHA..... 我已經不下幾次聽你有呢D遭遇,有無得吸引女生架。

BC省好野黎架,地方大又多野玩,我鐘意。
師兄覺唔覺,後生既鬼佬,好鐘意健身,骨架問題,佢地真係操得好 ...
真係唔知點解喎由細到大都有啲咁嘅問題出現。。。莫名其妙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆