上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
584  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-9 16:27 發表 查看引用來源

師兄而家都有keep住操嗎?
其實我覺得恆心真係好緊要,你有無咩野目標,無目標,真係難度9.99.......
我修線修咋。。最憎筋肉人😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-9 19:15 發表 查看引用來源

真喎,關唔關衣著事先。玩下手師兄好少布引來同志目光。
我冇除衫喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-9 19:16 發表 查看引用來源

HAHA,筋肉人有咩問題?
我問下,我唔係,因為我要就打拳,爆肌唔係我首選,鋼條先係我目標。
5操。。咪一舊舊既肥佬囉。。😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-10 17:39 發表 查看引用來源
有時做gym見到幾多人超大隻
我5太欣賞呢啲。。身大顯得抽野特別細😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-10 17:21 發表 查看引用來源

HAHA.......係gym場遇上同志,其實我唔係好識分....... 可能我掛住操同埋..... 睇女仔。
沖涼就知道架啦。。一去桑拿啲羚羊行黎行去等仔黎。。我就情願去沖過熱水涼好過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-10 17:23 發表 查看引用來源

又或瘦底,無一舊舊遮。HAHA.....

但肥真係唔多好,至少唔健康先啦。
最5like個個揸住支補品操。。又叫到鬼殺咁嘈。。冇力就5好舉咁重。。講俾人知你幾勁呀。。😒

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-10 18:59 發表 查看引用來源

HAHA,咁無敵??

喂喂,我聽過一個故事,個人妻講佢以前有D肥,就去做gym,識左個大隻教練,上左幾堂,有次夜收工去做,教練一對一最後一個閂門,點知果次就食左個人妻啦,妳信唔信係真呢?

主要係.....係gym room既沖涼度扑左 ...
一個願除。一個敢死冒險。。一野入左😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-11 22:01 發表 查看引用來源
會係咁架咩
你。。行過去問。。可5可以摸下。。。抽野就你就一清三楚😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 12:38 發表 查看引用來源

HAHA......咁抵死。
佢地做咩唔去酒吧搵食呢?
酒吧。桑拿。公廁大家都知。。gym rm直男多嘛。。睇下都興奮😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 12:40 發表 查看引用來源

HAHA.......又講真,我睇片真係好多叫到拆天,反而現實唔多見,其實叫晒床去舉重,搞邊科呢,雖然我有聽過叫埋好出力D,但我奧運舉重都唔常見。 ...
話比你地啲人知。。。我舉幾重。。

挑。有冇唸下人地舉果啲5出聲又幾重呀。。😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆