上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
584  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 12:41 發表 查看引用來源

係架,其實好有FF空間喎。
GYM場無人,又沖涼房,頂,做咸片一流啦,係唔係先。
行山都好多地方呀。。你試下嘛。。包你袋袋大個大菜包腫到。。又5R得。。打十字又痛😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 12:52 發表 查看引用來源

我反而聽得多既係,抽野細既人先要練大隻喳,即好Q大隻果種。
咪一膠樣。。😐😑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 23:33 發表 查看引用來源

HAHA......咁爆趣?我操野其實都好靜,我又唔係好鐘意俾人知,而且我會聽歌,更唔想理人地操緊咩,最多係...... 有時條女係瑜伽墊度玩緊伸展,先會望下,HAHA........ ...
所以話你咸得有道理啦。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 23:34 發表 查看引用來源

HAHA.....野戰從來都唔好玩架啦,又多蚊,又熱到死死下成身汗,我真係無呢舖癮。
露台又或車度我就會。
露台冇蚊咩。。。咬得你重多呀。鬼5望啲檬咬腫你(.)(.)😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 23:38 發表 查看引用來源

頂,咁真係好唔得。
溝女咪好囉,有波有蘿,正啦~~~~
取向5同姐。。可能佢地當啲仔仔好正呢。。
我去過公廁。。係界限街。。一入到去?。成班男人望住我。。心唸我急尿咋。。你地慢慢呵呵呵啦。。咪行過黎呀。。😖

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-14 09:10 發表 查看引用來源
我真係唔係好明,點解啲男人舉鐵?
係咁大叫出嚟,好鬼核突
聽到都毛管棟
重要叫完就放低啲架生啪啪聲。。慌死冇人知咁。。冇力就5好舉咁重啦好心。。😒

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-14 14:54 發表 查看引用來源

呢啲場景諗起九公泳池個更衣室.
已經公開到。。你去尾格就有人跟住入黎。。5係屙💩。。係通渠呀。。😰😩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-14 15:02 發表 查看引用來源

咁抵死,佢地成班人唔係玩格劍下嘛.......其實佢地開間房咪仲好,係要呢D地方搞,真係..........好唔衛生架嘛.......
公廁、殘廁果陣味,我只會快快手辦完公想走,即真係唔會性急到有心情玩其他野..... ...
係等獵物。。佢地1/0仔各自釣。。岩就入尾格。。因尾格冇人開大。。好乾淨架。。你人有大急。。去尾格開。。不過開開下5知有冇人係上面望住你😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-14 15:20 發表 查看引用來源
哈哈我又末見過女仔舉鐵
我見多女舉鐡練股練腹。。舉胸就冇

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-14 17:36 發表 查看引用來源
又真係喎之後末再黎過
呢個係吸引人望佢。。所以我5會望呢啲羚羊。。自卑先要引人注意😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆