上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
51  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-8 18:19 發表 查看引用來源
我del左了
大個女啦....C 想唔好仲好似小學生嘛...
仲可以答嘢真係喺度自己踩屎

無晒原動力....我好衰...要人陪...去做gym ..唔會揀晏就....廢事比啲大隻佬係咁煩住晒

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-8 18:55 發表 查看引用來源
睇黎呢個都係大家怕既事
我都怕
所以係屋企做就算
好chur ..... 我見過有個肥女人著住見衫...寫住..行開!唔好煩我!  😂😂😂
又見過有個好肥嘅女人...做完gym....沖完涼..全身唔著搵locker.....胸墮晒...肥過我..啲肉鬆泡泡...之後仲恐怖...將一隻腳隊落上格locker 抹身...著衫仲恐怖...原來佢黎m... 黐m 巾

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 19:07 發表 查看引用來源
what the fxxx,我一定人出聲,好自私喎
大把自c 嘅師奶...日日打𧄌

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-9 15:21 發表 查看引用來源

所以我真係佩服嗰啲可以喺其他人面前做,同睇住人哋做嘅人。唔知佢哋又係點諗嘅呢?
有自信囉.....😂😂😂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-9-9 15:30 發表 查看引用來源

自信?
邊種自信?

你試過?
我呢啲肥婆...怕醜型~~況且我唔like 多P😂我唔中意同人share 嘢

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-9 16:23 發表 查看引用來源
講中心聲呀
一來無自信
二來同人share野我會呷醋
但啲男人雖然口講唔like 多p...但佢地個心好想好想多p

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-10 00:29 發表 查看引用來源

辭左工啦,現時休息緊,新工遲下先算
而家嘅工...都係工揀人多....幾有經驗都唔會話請....
加油~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-10 00:57 發表 查看引用來源

👏👏👏👏
外邊打仗都好,呢度既就簡單開心就夠。
師兄多d入黎啦~

我係認真諗你講句野架。
我都想簡簡單單架.....有邊個唔想?

引用:
原帖由 degree06 於 2020-9-10 00:34 發表 查看引用來源

幾年前,我都好驚搵工,但越驚搵工,係越搵唔到工。

其實人在世上,下一秒會發生咩事,都無人知,咁驚咁多做咩呀,haha
你都識講幾年前....而家...後生讀到大學..唔願低做起....中年有經驗甚至老練熟手都一樣唔請~~~我最近都轉左工....簡直唔係自己想要嘅....但做住先..因為好多都唔請

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆