上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
51  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-6 14:44 發表 查看引用來源

HAHA......師兄朱古力都有研究嗎?
有無好介紹?
我都鐘意,但好想知,呢樣野有無咩心得。
比利時朱古力最正~~~飲紅酒梗係配芝士同沙樂美~~或者配火腿....最近我曲奇配香賓😂😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-6 16:57 發表 查看引用來源

我果度近年有新樓,多左好多單身女,可能係因為有D樓係細單位,除左有落地玻璃既女生瑜伽睇,再黎就係真係好多跑步女生,秋天......正呀喂~~~~
...
師兄住邊區??會唔會大家係同區呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-6 16:53 發表 查看引用來源

HAHA....
我見好多女仔都鐘意飲香檳喎。
好多女都愛飲紅酒....我就愛飲白酒...香賓..最好有果味😄😄

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-7 22:24 發表 查看引用來源

最近開左好多好野,糖水舖,酒吧碼頭,溝女一流,被人溝更無得頂~🤣🤣
你咁講....我地會唔會同區呀......係咪遲啲有donkx 嗰度呀....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-7 22:23 發表 查看引用來源

坐船就真。
但我見本地飛機遊都有人諗得出,講下笑不如飛去澳門遮,話晒都不同目的地嘛。
我覺得坐飛機最唔開心,其實係玩完回港一刻嘛,坐完飛機出閘係香港喎,會有幾開心喎。 ...
本地船....出公海....2日1夜....$3xxx/2人....完全唔抵!!!!我屋企人最近想呢個....7 個人都$7xxx..... 真係住半島好過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-7 22:47 發表 查看引用來源

哈哈,唔係呢~
😎😎😎講啲環境真係似jack~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 11:41 發表 查看引用來源
想問下,大家有無玩過航拍機?
如果有,分享下,小弟想知多D,唔該晒。
當然無都唔緊要。
不過小心有人用干擾器...我個單車友試機試過一去不返😂😂😂😂

附件

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-18 21:24 發表 查看引用來源
機會係零呀
要安排實安排到嘅~~再嘗試吓呀師姐👍

我都頂唔順咁大個人仲叫bb 前bb 後~~ 我會喺個心度打冷震....2x 歲都可以叫吓....過咗30歲真係唔好叫😂😂😂

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-8 17:36 發表 查看引用來源
我就踩滑板車過去既。

唔知好唔好食,抵唔抵。試完報告一下。
中間位公廁隔離個間好食~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆