上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-9 16:39 發表 查看引用來源

我修線修咋。。最憎筋肉人😂😂
有時做gym見到幾多人超大隻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-10 17:52 發表 查看引用來源

大隻得黎型唔型先?HAHA.....

我見過搞笑圖,講操肌點先叫型,明明兩幅圖個body一樣大隻,係同一幅,只係個頭一個係靚仔,另一幅key左個樣衰,之後就分析講靚仔果個操得好。
即意思其實唔理你有幾大隻,樣唔掂既就始終都係唔掂。 ...
好靚仔,🤤又時偷望

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-10 18:59 發表 查看引用來源

HAHA,咁無敵??

喂喂,我聽過一個故事,個人妻講佢以前有D肥,就去做gym,識左個大隻教練,上左幾堂,有次夜收工去做,教練一對一最後一個閂門,點知果次就食左個人妻啦,妳信唔信係真呢?

主要係.....係gym room既沖涼度扑左 ...
哈哈,係唔係個故事係你呢?
嘩,咁就唔知喎
我gym 果度成場都有cctv

曾經試過九龍公園體育館同一個人做gym 諗住去更衣室,點知好驚俾人見到,之後我哋去咗後山😏😏

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-11 18:34 發表 查看引用來源

故事唔係我啦,係人妻,佢係度分享經歷時,講自己FIT左,我問點解,佢講識左個健身SP,被人的左去沖涼房砌。
沖涼、洗手間無CCTV嘛。
原來係咁最衰我間gym 唔可以帶人入去,如果唔係罰錢,如果帶我sp入去沖涼做

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-11 20:09 發表 查看引用來源

我5太欣賞呢啲。。身大顯得抽野特別細😂😂
會係咁架咩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 12:46 發表 查看引用來源

下,咁帶朋友黎操一次半次試場唔得架??
HAHA..... 小姐,妳帶SP入去沖涼,好危喎,一陣有另一班女仔都沖緊,點算。
其實我屋宛都有gym room有桑拿房,隔離就沖埋涼,我都唔敢帶女生搏喎。 ...
唔可以帶
Gym獨立沖涼房

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-13 15:38 發表 查看引用來源

咁問妳SP佢住果度有無啦。
我果時去我朋友度游水同打羽毛球,頂,佢個場勁少人玩,我同佢講笑真係如果健身被啞鈴責死都無人知,佢講係架,D人好少理個客係房裡玩咩,係間唔中入黎巡下,我同佢講,咁帶埋條女入去健完身沖涼都無人理 ...
冇會所
你個friend嗰度都正喎

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-13 16:23 發表 查看引用來源

話比你地啲人知。。。我舉幾重。。

挑。有冇唸下人地舉果啲5出聲又幾重呀。。😂
我真係唔係好明,點解啲男人舉鐵?
係咁大叫出嚟,好鬼核突
聽到都毛管棟

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-14 14:51 發表 查看引用來源

可能佢想叫人幫佢,HAHA.......
我見過女仔都舉鐵,都未叫床啦,唔好意思,係都未到要大叫啦。
哈哈我又末見過女仔舉鐵

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-11-14 16:31 發表 查看引用來源

重要叫完就放低啲架生啪啪聲。。慌死冇人知咁。。冇力就5好舉咁重啦好心。。😒
又真係喎之後末再黎過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆