上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 11:19 發表 查看引用來源
唔係上你屋企咩?😉
咁係唔係啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-2 11:44 發表 查看引用來源
咁玩得開唔開心?
開心😏😏

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-2 12:16 發表 查看引用來源

哈哈,個格局間間一樣,咸片仲要係上角位。🤣🤣
咁又係喎尖沙咀果間都差唔多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-27 10:47 發表 查看引用來源

師妹,我反而選擇左同對方行街呢~~~~
去左食一餐浪漫,吹左個海風,HAHA.......

其實有24,25同26三日,應該食好既,買開心既,同扑爽既過就最好嘞。 ...
正呀吹風,好浪漫喎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-6 01:09 發表 查看引用來源
最近諗到啲嘢,想寫吓故仔,但係又一直好忙,冇辦法開始
想睇故仔

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-7 00:32 發表 查看引用來源
盡做🤣😆🤣😆
撐你👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-1-7 19:48 發表 查看引用來源
多謝妳😘
不過真係等等先,唔小心整親,優養中
Ok慢慢休息下先小心點呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-10 16:52 發表 查看引用來源
年尾,係忙少少,唔知大家忙唔忙呢~~~~

無思分享 -- 性商品
呢個唔係短篇,只係一個有趣分享。
話說早排上堂學野,大家同學之間傾計,咁就講2023年個市真係差,2024年都可能會生意難做,邊行都好似麻麻咁啦。
咁傾傾下大家就散場 ...
哈哈,想問下呢其實DONKI 的18禁果個位呢裏面係點樣架,我怕羞末入過去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-16 15:37 發表 查看引用來源
黎緊馬拉松,唔知有無師兄師妹參加呢~~~~
我估見仲有時間衝,近日都見多左人跑,嘩,個感覺真係正,其實小弟近日都慢慢跑番,係,我係轉左打拳,但為左踢腿更有力同更有耐力,都不得不再補充一下做多D帶氧。

如果有師兄師妹黎緊比賽,加 ...
加油👏唔好再整親啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-17 16:39 發表 查看引用來源

多謝先,我會小心架啦,今日開始跑番,整體感覺唔錯,有種重拾狀態既fell,雖然跑得唔快,但我覺得可以慢慢越來越好。
而且而家既天氣,唔跑真係好浪費,但其實我操緊帶氧,因為最近有左新目標呢。 ...
Wow加油
咁你新目標係咩呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆