上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

有個師兄係佢自己公司影咗張裸照俾我睇,佢話咁樣好爽喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-6 17:20 發表 查看引用來源

妳意思佢係公司影張裸照會好爽??
我唔知呀可能咁樣好舒服

祝各位師兄師姐恭喜發財,身體健康,心想事成

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-17 01:26 發表 查看引用來源

去左樂園玩,HAHA......其實情人節總要做少少野既~~~~
正喎,去咗邊度啊?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-19 12:56 發表 查看引用來源
大家好啊,有一排無見呢,再見,已經過左農曆年,過左情人節,唔講笑,時間過得堅快,亦過得愉快。
希望大家新一年事事順境,心想事成,身體健康啦~~~~

新年,係一個好有趣既節日,人大左,一年裡,會同朋友聚會既機會唔少,但會帶埋家人出動既 ...
我都實現到嘅
新年
之後六月去旅行

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-20 16:24 發表 查看引用來源

6月去邊度玩先?
我都想去旅行呢~~~~
好想relax下啊,HAHA......
東京哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-22 17:10 發表 查看引用來源
無思分享 -- 共同回憶

近日傾起有咩野人和事,又或地方物件,音樂興趣,會想起過去的果一位,原來呢個topic,都幾有趣,因為每個人都有過去,大家總會有D野發生過之後,就算放低左果個人,但當再遇上某D事,又或去番曾經一齊既地方,總會 ...
哈哈好品味喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-26 19:19 發表 查看引用來源

其實都好多,有問過想唔想玩鞭,綑綁,朦眼,又或就係出露台,浴缸同浴,其實真係好多好多,而綁手輕打係最常見。
兩個人性愛夾當然緊要,而輕格雷feel咁玩,多少有D信任,而且打與被打時,又會唔會更興奮。
我覺得都可以好多野玩架。: ...
嘩真係好格雷feel喎

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 20:33 發表 查看引用來源
師姐有冇咁樣玩過?😉
冇試過喎
不過曾經去過格雷房

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-26 21:20 發表 查看引用來源
有乜嘢玩?
冇呀,D道具係假野,唔玩得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆