上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
462  1.3m

这里好像更多人聊天哦。。。留个名字希望可以认识新朋友

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-6-5 17:13 發表 查看引用來源
你放D相🤭仲多添!😅😅
我在自己的帖子是有放一点点相的,嘻嘻~~
在别人的帖子就。。。还是有点不好意思

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-5 18:44 發表 查看引用來源

係引區無論你係師兄定師妹,都可以互相認識,無問題既。
我地呢度無咩規矩,都係自律同互相尊重啦。
看你说话的语气,你好像大哥哥哦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-5 19:12 發表 查看引用來源

我同呢度既所有師兄一樣,都只係普通的一份子。
而且我已經係大叔級別了。
大叔叔~希望在这边能认识朋友们呗

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-6 11:31 發表 查看引用來源
星期二 ~~ 無思分享

6月,有好多心儀既電影會上,其一,當然就係Flash,但吸引既唔係男主角,而係Flash,係,係有分別架下,即個角色吸引。
人既能力越多專長當然越吸引,如果唔係呢?要揀一兩樣又會係咩呢?其實快,就真係方便架。
而且 ...
如果有我老公Chris Hemsworth就更完美了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-7 11:18 發表 查看引用來源

師妹,妳老公有Chris Hemsworkth唔係問題,妳有番咁上下就已經可以啦,HAHA........
我地呢度D師兄都好型架,妳可以努力尋覓下。
我不是很明白哦 😓

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-7 13:38 發表 查看引用來源

Koey 妹妹 為什麼呢排你遊咗過嚟呢邊啲版面傾計呀?
感觉这边比较多人类~那边太闷了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-7 18:36 發表 查看引用來源

什麼嘛,簡單說只係妳夠吸引,幾靚仔既都可以做妳老公之嘛,HAHA.....
erm。。。我对我的外貌是蛮有自信的,哈哈哈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-7 22:04 發表 查看引用來源
咁師姐結咗婚未?😉
小女子单身~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-8 10:41 發表 查看引用來源

HAHA..... 師妹,我地呢度,有邊個唔係男既自認為型英帥靚正既先,女既就索瘦嬌美fit呢?
要俾D證據先得既,但我見有師兄同妳傾計,妳都應該唔錯既,係嘛? ...
erm。。。做人要谦虚~但是我相信不论男女,有自信最美

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆