人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
35  1.3m

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 13:38 發表 查看引用來源

sp都要經營?即係平時都要當朋友咁聯誼下?
sl就拍拖咁我明
緊係要啦, 唔通同碌柒做SP咩 比你出來玩, 都想個SP又型又Talk得, 又識搞氣氛啦。不過SP唔駛日日傾, 有時間, 咪吹幾句, 夾到時間咪再約出來吹 最緊要有驚喜又好玩

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 14:04 發表 查看引用來源
咁有學問架
HAHA, 學問尼個野, 9吹出來啫, HKU又唔會頒張SP既degree 証書比我

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 14:11 發表 查看引用來源
咁你去溝個hku sp
咪有hku認證囉
我可唔可以去fucking U拎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 14:29 發表 查看引用來源
去福建幫到你
我HK幫

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 14:53 發表 查看引用來源

其實keep到sp,
是否比keep SL更難呢?
真係咁重要咩? 下下細分到咁其實無意思, 條女唔show你, SP同SL係唔會有分別, 想比你食, 行過見係靚仔都會撩下你
掛咁多名有意思咩

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:18 發表 查看引用來源

係,而且取名sl,大家會開心好多。
我覺得有保留, 開始覺得會係, 但真係有左尼d名, 感覺會比野壓住左。
既然無名無份, 搞咁多名目就咩, 知對方有咩野會搵自己已經夠

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:34 發表 查看引用來源

即是盡在不言中,互相有默契,那就最開心吧!對嗎?
somethings like that啦, 太多承諾同負擔, 唔係好事

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 15:34 發表 查看引用來源

即是盡在不言中,互相有默契,那就最開心吧!對嗎?
尼d唔一定要爆房, 有默契, 同SP出去飲酒, 講下笑, 見到D搞笑野一齊笑下, 尼D都好過癮最緊要有共嗚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 16:03 發表 查看引用來源

感覺俾野壓住就一個情況下發生好喇
師兄有經驗,請講多D心得分享下。
咪玩啦, 我尼D small potato, 最多只可以帶住副柒look黑膠框眼鏡, 打開個口, 同埋左邊A君, 右邊B君, 三個人一齊頭檸檸, 點解人地咁多女, 我地就要坐起度ON99

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-9-18 17:13 發表 查看引用來源

我唔信.....師兄,有無計先?

唔信咩先

前往最後回覆