上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-12 04:26 發表 查看引用來源

放假就好快樂
cat姐放假有咩做?

放假快樂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-12 04:26 發表 查看引用來源

放假就好快樂
cat姐放假有咩做?

放假快樂

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-9-27 18:47 發表 查看引用來源

幾好啦~~~
你哋又幾好嗎?
準備地邊度做嘢?
師妹好耐冇見啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:05 發表 查看引用來源

係架,我之前gym room操,俾個女教練講,唔好齋操d易睇既,剩係操胸,肩同手臂係外行人先做,操埋背,腰添。
女教練好fit啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-13 14:30 發表 查看引用來源
究竟係自己有點怪,還是人就係咁感性呢??
自己去開的餐廳將會結業,每日都去take away杯港式咖啡既我,下個月都唔知點算。
知道老細唔做,但我仍只係去買我既咖啡飲,沒有其他,有趣既係,餐廳忽然多了很多很多的客人,人人都走黎買 ...
師兄有冇打卡?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-13 14:30 發表 查看引用來源
究竟係自己有點怪,還是人就係咁感性呢??
自己去開的餐廳將會結業,每日都去take away杯港式咖啡既我,下個月都唔知點算。
知道老細唔做,但我仍只係去買我既咖啡飲,沒有其他,有趣既係,餐廳忽然多了很多很多的客人,人人都走黎買 ...
師兄有冇打卡?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-10-13 20:23 發表 查看引用來源
點會唔正啊?搞到我都要出黎講返句
師妹索啊!
師妹參加渣馬?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-10-13 20:23 發表 查看引用來源
點會唔正啊?搞到我都要出黎講返句
師妹索啊!
師妹參加渣馬?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-17 14:41 發表 查看引用來源

師兄,以小弟所知,其實188仲有好多女生入,只係有時題材上題目上要吸引先會令佢地留言。
我地講野太麻甩,女生根本無機會又或都唔知講咩好,自自然然就只會係齋睇。

而且事實上呢度太封閉,無新人入就只會越來越靜。 ...
師兄換左相喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-21 16:07 發表 查看引用來源
星期5----無思分享下先。

大家知唔知邊個叫黑阿當,DC最新英雄電影,由The Rock做,即Dwayne Johnson位摔角手,當然佢已經無做摔角手好耐啦。
講真句呢套戲我係未睇,亦未必會睇既,因為小弟唔係佢fans,但一個消息,就令我不停搵佢 ...
最初我以為黑阿當和夏娃有關添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆