上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-28 10:10 發表 查看引用來源

網上咩Q都睇晒啦.......
睇書係諗住佢未走光,學周星星向上望向下昅會唔會有野睇先會買書既遮........
影得幾靚

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-30 07:17 發表 查看引用來源

梗係無睇過啦,乜會有女人睇咸書嘅咩?哈哈😄
少有

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-30 07:17 發表 查看引用來源

梗係無睇過啦,乜會有女人睇咸書嘅咩?哈哈😄
少有

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-8 14:29 發表 查看引用來源
呢個話題之前講過,但不妨再提。
最近經濟麻麻,好多舖頭都無人行,唔使迫,所以我都去睇下。
講既就係香水,大家知道嘛,一隻吸引既香水,未開口,其實都已經增加魅力,而小弟因為操拳後總感覺臭臭的,執乾淨後總覺得要噴一噴會好D。
但 ...
香係一種美味

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-8 14:29 發表 查看引用來源
呢個話題之前講過,但不妨再提。
最近經濟麻麻,好多舖頭都無人行,唔使迫,所以我都去睇下。
講既就係香水,大家知道嘛,一隻吸引既香水,未開口,其實都已經增加魅力,而小弟因為操拳後總感覺臭臭的,執乾淨後總覺得要噴一噴會好D。
但 ...
香係一種美味

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-9 06:52 發表 查看引用來源

Well said. 吸引嘅香水味,令人有種想親近嘅感覺。

一隻獨特嘅香水,其香味真係會喚醒記憶。曾經聽過,香水被形容為隱形的飾物,噴上適合自己性格嘅香水,可以令個人形象更鮮明,亦令別人更易記得你。香水呢啲嘢,好難介紹,因為香 ...
cat姐想買香水?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-9 06:52 發表 查看引用來源

Well said. 吸引嘅香水味,令人有種想親近嘅感覺。

一隻獨特嘅香水,其香味真係會喚醒記憶。曾經聽過,香水被形容為隱形的飾物,噴上適合自己性格嘅香水,可以令個人形象更鮮明,亦令別人更易記得你。香水呢啲嘢,好難介紹,因為香 ...
cat姐想買香水?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-10 01:47 發表 查看引用來源

等你送
幾時要

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-10 01:47 發表 查看引用來源

等你送
幾時要

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-10 11:58 發表 查看引用來源

HAHA....... 其實我都只係無研究的咩都試下。
但有時取向真的會隨年齡改變,最近才又再心思思想睇邊隻味最啱自己。
啱自己既香味,不論男女,都會問會讚,好感度大增呢師兄。 ...
試到啱先買啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆