上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
677  1.3m

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 17:26 發表 查看引用來源
.我呢啲要狂做運動....即係好似ar keung 咁...要大量運動先瘦到...284用半年220....用多兩個月200....調咗鋪無做運動再反彈肥😤
一時既狂熱,難持久

真係想減肥成功,搵個可以持之以恒既方法啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-8 19:37 發表 查看引用來源
我派你都訪問下嗰啲冇品肥c9丫
寶寶張相好掂,尋日睇左我笑左出來,美係既可養眼,又令人心曠神怡

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 16:27 發表 查看引用來源
但啲男人雖然口講唔like 多p...但佢地個心好想好想多p
多p好講求戰鬥力。

想與現實係兩回事。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 16:27 發表 查看引用來源
但啲男人雖然口講唔like 多p...但佢地個心好想好想多p
多p好講求戰鬥力。

想與現實係兩回事。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 18:25 發表 查看引用來源
有啲仲鐘意睇住添呀
人類既進化仍在進行。

現階段,能量太過著係重身體,本能既反應。

人為道德有一定的用途,但不足之處很清楚可見。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 18:25 發表 查看引用來源
有啲仲鐘意睇住添呀
人類既進化仍在進行。

現階段,能量太過著係重身體,本能既反應。

人為道德有一定的用途,但不足之處很清楚可見。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 22:21 發表 查看引用來源
師兄,可唔可以講下不足嘅例子呀?
其實我打算出來攪下氣氛啦,唔俾d糖果,都俾d掌聲啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 22:21 發表 查看引用來源
師兄,可唔可以講下不足嘅例子呀?
其實我打算出來攪下氣氛啦,唔俾d糖果,都俾d掌聲啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 20:21 發表 查看引用來源
你轉左工未呀
Sor,我係想問6度師兄,re錯左
辭左工啦,現時休息緊,新工遲下先算

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-9 20:21 發表 查看引用來源
你轉左工未呀
Sor,我係想問6度師兄,re錯左
辭左工啦,現時休息緊,新工遲下先算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆