上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-13 18:44 發表 查看引用來源
無思分享 -- 選擇

單位裝修好後,係時候放租了,唔知大家點諗,將心比己,大家住既地方,都會希望新淨企理,我都係,所以今次我將屋內既電器9成以上都換過晒,油牆打臘做足係應該,連新電器既所有保養我都買足,目的就係唔想煩。咁當age ...
揀大學生,haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-23 18:31 發表 查看引用來源
2揀1

同一位銀行朋友食飯,佢將會被調總行,好事,咁佢想派手下既人follow一下我D野,因為我本人係銀行方面都勁甩漏,要人提醒。
佢講: 2個都係女仔,幫得手,你想要邊個?有咩分別?唔......簡單講,一個好勤力,說到做到,但有點老派,即 ...
兩個都要

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-29 11:07 發表 查看引用來源
各位~~~~
中秋節快樂,祝男人月圓變人狼,盡情撕心愛既情人件衫再砌。女既變嫦娥,係床上不停呀呀哦哦.......呻吟地叫,由正日玩到追月。 ...
各位中秋節快樂

祝大家新年快樂、身體健康

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-14 14:28 發表 查看引用來源

情人節呢樣緊要。
祝大家情人節快樂,小弟仍放假中,得閒再同大家吹…………水。🤣🤣
師兄,情人節去邊玩呀

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-15 14:06 發表 查看引用來源
例如⋯⋯File/Product太高或知係邊個,就會最後都係我爬上去攞、唔得閒幫我比住錢先之後又冇咗件事、有嘢跌入櫃底,話女仔手易執啲要我趴低幫手、話好趕時間,等唔到下一架Lift,死都要迫入嚟三文治咁夾住⋯⋯ ...
寶寶唔合理既事要拒絕嘛

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-16 23:15 發表 查看引用來源
係以前嘅事,工作有時好難話唔得,成日都半推半就咁就照做囉
明白。不過有個底線會好些。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-16 23:15 發表 查看引用來源
係以前嘅事,工作有時好難話唔得,成日都半推半就咁就照做囉
明白。不過有個底線會好些。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-17 01:26 發表 查看引用來源

去左樂園玩,HAHA......其實情人節總要做少少野既~~~~
來緊仲有中國情人節~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-2-17 01:26 發表 查看引用來源

去左樂園玩,HAHA......其實情人節總要做少少野既~~~~
來緊仲有中國情人節~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆