上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-17 04:13 發表 查看引用來源
而家知道啦,亦都唔洗再對住啲衰人
人生難免會遇上些衰人

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-2-17 04:13 發表 查看引用來源
而家知道啦,亦都唔洗再對住啲衰人
人生難免會遇上些衰人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-20 10:48 發表 查看引用來源
水晶,能量,迷信?

人大左,有時會覺得事在人為之外,天俾唔俾機會,都好緊要。
以前我對水晶認識真的不是很大,說的能量,有點迷信,卻又不敢說不存在...........

大家有玩水晶嗎?我朋友有接觸開,我也覺得有趣,水晶嘛,有點似.......
...
我信水晶有能量~師兄有冇睇熱辣滾湯呢套戲?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-20 10:48 發表 查看引用來源
水晶,能量,迷信?

人大左,有時會覺得事在人為之外,天俾唔俾機會,都好緊要。
以前我對水晶認識真的不是很大,說的能量,有點迷信,卻又不敢說不存在...........

大家有玩水晶嗎?我朋友有接觸開,我也覺得有趣,水晶嘛,有點似.......
...
我信水晶有能量~師兄有冇睇熱辣滾湯呢套戲?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-28 15:32 發表 查看引用來源
無思分享 -- 實戰射擊

早幾日同教練吹水,佢講,近年多左女生黎學槍,講時,就真係剛剛有2個女生黎學,我地玩槍,有套rule要遵守,我成日都講,有D運動,男人玩係型,但女人都認真投入時,份外又吸引,佢地可能無我地男人既衝勁,但就有樣絕對 ...
師兄好多興趣喎~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-3-28 15:32 發表 查看引用來源
無思分享 -- 實戰射擊

早幾日同教練吹水,佢講,近年多左女生黎學槍,講時,就真係剛剛有2個女生黎學,我地玩槍,有套rule要遵守,我成日都講,有D運動,男人玩係型,但女人都認真投入時,份外又吸引,佢地可能無我地男人既衝勁,但就有樣絕對 ...
師兄好多興趣喎~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-2 12:04 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄,你會邊度識女生?
咁我答案又係咩?
我答案就係邊度都可以識到女生,但識女仔,最終目的係咩?唔會純情到做朋友掛?來來去去都係得一個最終站時,我不如搵D仲有趣既黎玩,係唔係咁講,HAHA.....

熟我既都知我有 ...
女人係好吸引男人,hahaha

係架,識人邊度都識到~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-5 19:14 發表 查看引用來源

師兄,唔同地方識,就有唔同既性格女生添喎,你有無遇番幾個?

呢幾日假期,唔知大家有無行開下,Easter再連埋清明,小弟攰到爆,有機會再同大家Update。 ...
我識女好渣架~師兄咁忙都學咁多野,勁~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-5 19:14 發表 查看引用來源

師兄,唔同地方識,就有唔同既性格女生添喎,你有無遇番幾個?

呢幾日假期,唔知大家有無行開下,Easter再連埋清明,小弟攰到爆,有機會再同大家Update。 ...
我識女好渣架~師兄咁忙都學咁多野,勁~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 01:37 發表 查看引用來源
Hello 大家好!仲記唔記得我呀?!
hi,cat姐,好耐冇見,好嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆