上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
655  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2024-4-9 01:37 發表 查看引用來源
Hello 大家好!仲記唔記得我呀?!
hi,cat姐,好耐冇見,好嗎?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-8 12:46 發表 查看引用來源

我同師兄一樣識女好渣喎,識女點為之勁,HAHA...... 我都唔敢講喎,如果有得揀勁,可唔可以唔係溝女,係其他方面?
學野好玩,小弟鐘意玩,溝女都係為玩遮,我係另一個區度同人傾緊玩槍,都識到好多高手架,HAHA....... 但放心,我都唔敢 ...
我都計劃想跑步,做些運動係有益。

師兄有冇練到一拳打爆個沙包呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-8 12:46 發表 查看引用來源

我同師兄一樣識女好渣喎,識女點為之勁,HAHA...... 我都唔敢講喎,如果有得揀勁,可唔可以唔係溝女,係其他方面?
學野好玩,小弟鐘意玩,溝女都係為玩遮,我係另一個區度同人傾緊玩槍,都識到好多高手架,HAHA....... 但放心,我都唔敢 ...
我都計劃想跑步,做些運動係有益。

師兄有冇練到一拳打爆個沙包呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-9 11:11 發表 查看引用來源

跑步行山都係好堅既運動,師兄真係要玩下,男人夠氣,夠血氧,嘿嘿......... 腳都有力好多架,我指第3隻,HAHA

一拳打爆沙包當然....... 輪唔到我啦,我主要想練反應速度耐力,打泰拳全身運動,師兄,打泰拳勁既好少有肥人架,就知幾刻 ...
行山好多年前都有行下。

練泰拳既索女,係咩有幾舊腹肌?
有一次,我睇人打波,個女既有幾舊腹肌,好型

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-9 11:11 發表 查看引用來源

跑步行山都係好堅既運動,師兄真係要玩下,男人夠氣,夠血氧,嘿嘿......... 腳都有力好多架,我指第3隻,HAHA

一拳打爆沙包當然....... 輪唔到我啦,我主要想練反應速度耐力,打泰拳全身運動,師兄,打泰拳勁既好少有肥人架,就知幾刻 ...
行山好多年前都有行下。

練泰拳既索女,係咩有幾舊腹肌?
有一次,我睇人打波,個女既有幾舊腹肌,好型

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-10 08:34 發表 查看引用來源

無咁堅,香港女泰拳王都未必有腹肌到一舊舊,fit已好難得。
但好多OL都玩係真,一來keep fit, 二來發洩,將沙包當上司咁打。

行山,其實行山都唔易玩,少d體能都唔得,一陣無風又曬都幾係野,我最近行過,另類既一種難度挑戰。但我想 ...
香港係幾多靚女,hahaha~

無風又曬不宜行山~行沙灘啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-10 08:34 發表 查看引用來源

無咁堅,香港女泰拳王都未必有腹肌到一舊舊,fit已好難得。
但好多OL都玩係真,一來keep fit, 二來發洩,將沙包當上司咁打。

行山,其實行山都唔易玩,少d體能都唔得,一陣無風又曬都幾係野,我最近行過,另類既一種難度挑戰。但我想 ...
香港係幾多靚女,hahaha~

無風又曬不宜行山~行沙灘啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:55 發表 查看引用來源

做運動既女生,追求既野會要求同級料子,其實近年我都鐘意多左"專注做事情"的女生,其實女人成日講男人認真好型,我想講女生呢一面,其實一樣吸引架。

HAHA.....師兄,夏天先多女生行山,黎緊呢幾個月你就會見好多呢D post架,我 ...
夏天行山係幾有挑戰性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:55 發表 查看引用來源

做運動既女生,追求既野會要求同級料子,其實近年我都鐘意多左"專注做事情"的女生,其實女人成日講男人認真好型,我想講女生呢一面,其實一樣吸引架。

HAHA.....師兄,夏天先多女生行山,黎緊呢幾個月你就會見好多呢D post架,我 ...
夏天行山係幾有挑戰性。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-15 17:25 發表 查看引用來源

師兄,去玩啦,而家多左女生健康運動,我朋友會join左D group同行山友一齊行,好多女生,單拖無仔果隻成班一齊行完打卡食野。
但講明,佢地堅行,我見閑閑地15km樓上,山路,即你點都預左行多1/3既體能先好去玩。

至於有無下文??HAH ...
依家溝女係要好好體能,hahaha~
有冇下文,睇心情~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆