上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-7 15:15 發表 查看引用來源

果間cafe一流,而家都仲係超多人。
如果有日你見到個著UA牌子既超人,果個可能就係小弟添,HAHA...........
UA 識貨喎!之前我買佢Cold gear d衫同褲都好正...15度以上著一運動熱死

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-7 16:52 發表 查看引用來源

師兄咁玩野......
家陣仲好多人唔著衫跑架~~~~HAHA
我會著已好低調。
10度我會著去打波

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-9 11:41 發表 查看引用來源
想問下,大家有無玩過航拍機?
如果有,分享下,小弟想知多D,唔該晒。
當然無都唔緊要。
買喇!開箱文pls

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 14:13 發表 查看引用來源

James 37, Stephen Curry都年過30,呢兩個係我最有印象。
佢地都拎過總冠軍。
係火箭既夏登未,出年應該仲係一樣好好睇。

James 37,唔講笑,佢真係勁左好多好多年........... ...
其實我好唔鐘意Lebron,佢呢條友為左冠軍點都得
仲有D final sec shot佢心理質素好差,係平常打交得出貨

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-12 15:48 發表 查看引用來源

其實女伴係想你批評吓條女,再讚佢更優秀

女人嘛......
哈哈! 咁架咩
呢D情況我多數無留意,問就多數睇唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 15:55 發表 查看引用來源

係,但真心講,馬刺睇得出成條formula咁打,就贏左,其實有D悶。
唔知真定假,果時有講,馬刺拎冠軍,全美收視係麻麻地,唔係佢地無人氣,而係.......唔刺激,阿鄧肯已好屈下。 ...
Tim Duncan double double 王,轉身擦板就搞掂係悶D

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 16:00 發表 查看引用來源

HAHA.......呢個係一個好問題。
就好似如果你係一個好勁既中德混血兒足球員,但足球唔係一個人踢得晒,如果有國籍你揀,你會揀香港定去德國做呢個必然正選再挑戰所有杯賽,尤其世界杯。

係,即有人講,救命波唔可以靠佢,但真心 ...
有魅力球星真係無以前咁多,Lebron都差唔多退休

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-12 17:20 發表 查看引用來源

係架,而家D人好多我都唔識,足球都仲好少少。
籃球以前都仲會買對鞋著,而家真係out晒。
可能團火要到奧運先會好番少少~~~~
足球仲有D星可以接棒
不過D女球迷仍然對碧咸,王子,C朗呢D鐘情

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-15 16:33 發表 查看引用來源

對我來說都幾準下,
因為我寵得虎虎都算幾厲害,
總之佢開心我就開心。😅
睇到你咁講!我感覺我個人好鬼自我

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-15 17:35 發表 查看引用來源

係架,我係男人,都會留意某D女生既IG,真係體態美一流架。
我有IG FB但都極少睇, 其實我見D女自拍照其實覺得呢D人呃下like無必要浪費我時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆