上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-11 03:44 發表 查看引用來源

外形好鬼cute , 肥肥
係女人design既當然heat喇!
不過佢好似頂唔順吸得大力D..只可以用最低吸力

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-13 13:45 發表 查看引用來源

🤫🤫😏😏🤫🤫😏😏
你唔驚俾人拍片上youtube咩

引用:
原帖由 st999631 於 2020-12-15 22:04 發表 查看引用來源
I saw one or two guys , may be I knew !
But I need to leave now , may be talk next time la .
你搞咩咁多年唔浦頭!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-16 15:17 發表 查看引用來源

師兄有印象??
當然..識左好耐

引用:
原帖由 st999631 於 2020-12-16 22:37 發表 查看引用來源

Hello 星星🤩
好耐無見,我同太太、女,移咗民,有啲忙😅
正常!以你性格見唔對路一定帶埋家人走左先

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-17 03:04 發表 查看引用來源

聽到呢單野,嚇到眼都凸埋,疫情期間仲敢搞法。忍一陣自己玩吓唔得咩?
一個跳舞群組已經爆鑊甘,加埋呢單真係恐怖
俾呢D色情男女害死

第二層樓d女同事正仆街黎,又整塞晒D廁所隔一日又塞過...
男廁同pantry又要封過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-17 12:49 發表 查看引用來源

大聲問,邊位同事痾到塞左??
工程部話係女廁塞要封晒pantry 同男廁先可以通...點大聲問下面4層都有女同事上黎去
唔明點解唔去自己o個層廁所,一星期塞兩次喇!

引用:
原帖由 st999631 於 2020-12-17 14:33 發表 查看引用來源

無話乜嘢唔對路嘅!
天下烏鴉一樣黑,到處楊梅一樣花!其實邊度都一撚樣 ...
只係估唔到香港人會咁撚戇鳩,聽啲政客講走去扑鳩爛自己屋企,咁啫!

移民係因為幾年前接咗一個為期成十年嘅Project,唔想成日飛黎飛去咁浪費,同埋想阿 ...
走左係好事,起碼小朋友讀書會開心D

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-17 15:33 發表 查看引用來源

姨媽巾累事?
師傅整緊,好心喇!
死返去佢自己o個層喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆