上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-17 16:27 發表 查看引用來源
廁所d鎖係未一蚊鎖,係就鎖淨一格😂😂
諗緊叫老細係廁所外面裝cam邊個搞塞個廁所出俾HR

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-17 16:34 發表 查看引用來源

可以架😂😂
其實HR出過memo疫情其間非必要唔好去其他層數

引用:
原帖由 st999631 於 2020-12-17 19:58 發表 查看引用來源

Sorry , 啱啱陪啲老細去買餸...同埋煮飯
呢樣唔係靚靚秘書做咩??

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2020-12-18 11:16 發表 查看引用來源

係咪真㗎
睇到師兄咁寫,真係邊睇邊笑咗出嚟
可能佢指鬼妹,真係走樣得好快

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-18 11:17 發表 查看引用來源

而家自己檢測都有,但香港人係好得意架。
阿爺既一定信唔過先,佢地有陰謀,疫苗??唔好講笑,都係信唔過,咁咩信得過?外國既政客囉,佢地先係忠既,我地香港人仲以為國內好似未開放改革咁,其實我講都嘥氣,我都唔會再對睇唔起國內 ...
現時社會真真假假五花八門謠言消息滿天飛,d人可能單邊睇d社交媒體資訊就當真.
其實當你一分顏色就唔會溝通一定要對方臣服為止,呢D唔係多元化社會健康現象. 社會邊有咁單純黑白咁簡單

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-18 11:44 發表 查看引用來源

唔係,係權力鬥爭遊戲
度度都有,係玩得幾大之嘛

引用:
原帖由 st999631 於 2020-12-18 19:32 發表 查看引用來源
搵咗成個下晝,搵到兩篇舊作

P.1047
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7169891&extra=page%3D1047

P.1020
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7483523&extra=page%3D1020 ...
Sam哥真係好毅力

d女同事真係又上黎搞個廁所..好乞人憎呢班PK
自己o個層唔去得架咩?賤人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-21 11:12 發表 查看引用來源

塞埋點算,叫佢地唔好入男洗手間添喎。
女廁塞都會影響男廁加Pantry去水..
如果唔係我唔會嬲成咁..一整三樣一齊封

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-12-21 12:11 發表 查看引用來源

個個月塞真係好煩…
一星期塞兩次,仲要唔止一個黎幫襯..
廁所污糟都係你地自己造成去其他層好PK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆