上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-12 14:56 發表 查看引用來源

唔係喎,佢講上次有條仔同佢跑,跑山路,未夠2K條仔就莫氣被佢放甩左係山度吹西北風.........
一個鐘頭20分鐘12K,叫我趁而家好天一齊跑,我唔想做下一個食風者........ ...
考你耐力咁話喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-12 14:56 發表 查看引用來源

唔係喎,佢講上次有條仔同佢跑,跑山路,未夠2K條仔就莫氣被佢放甩左係山度吹西北風.........
一個鐘頭20分鐘12K,叫我趁而家好天一齊跑,我唔想做下一個食風者........ ...
其實係shit test喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-12 16:22 發表 查看引用來源

考乜都好,真係.......我聽完覺得果位男士慘........
我問最後點,佢講條仔最後跑跑下跟唔切唔見左就無理,我當堂諗....... 男人真命苦。
俾著我就唔會咁諗,只會回一句點解你同我講既?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-13 12:27 發表 查看引用來源

師兄,佢係撩我一齊跑,佢跑開既速度。
你意思係濕濕碎應付得黎定咩先??
12K唔係講笑架其實.......都真係唔短。
你都識講, 佢撩你一齊跑,12K係另一樣野
佢講之前o個D跟唔上,你逐層逐層分拆就會知目的,唔好被12K開跑速度帶錯方向.
我回點解同我講,係想佢加強諗返..點解呢點解呢...即係加大投入

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-14 12:42 發表 查看引用來源

嘩,師兄分析力好,我只係諗唔想跑得慢過果個女生喳~~~~
美女廚房先喇!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-15 01:09 發表 查看引用來源

你咁講講吓,我朋友圈真係有個煩膠男。完全中晒!自以為好型,反而一直冇女埋身...
身邊女性朋友都有共同feedback , 煩膠+怪。但佢自己就覺得自己好獨特,唔聽人講嘢,近日仲不停打卡show off 好有品味 .... 唉,一句講晒,冇本事 ...
呢種引下D蛇女咪幾好,俾人刨乾淨咪識囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-14 12:36 發表 查看引用來源

無辦法,煩未必係絕對貶義,有D女生係鐘意男人成日痴住自己,鐘意男人管3管4,咩事都要理咩都照顧,但加個膠字就唔同。
煩膠就係往往女生根本唔需要唔鐘意,但男人應該點極唔明講極唔聽好膠成對住條女一成不變,佢以為呢D係對女 ...
百貨應百客,你格present出黎同圈子係呢D無計架喎!
道理個個都明,做唔做到一回事喇!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-1-15 11:04 發表 查看引用來源
最識玩係你啦師兄
我亂吹喳! 女仕會知真定假
都係女..神先係標準答案

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-26 12:02 發表 查看引用來源

講開保重,今次去睇醫生,都成年無見。
今次一見,醫生依舊,姑娘全非,老實醫生,不嬲用開既成熟姑娘,今日變左兩個金毛既喂......
唔係,係一個金毛,一個詼灰,2個女仔都好後生,我病住都諗.......佢地男友會唔會叫佢地著住制服...... ...
認識下D新姑娘,出身汗快D好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-1-26 17:23 發表 查看引用來源

果2個靚妹,我不禁幻想緊老實醫生做咩請佢地架,HAHA......
人事變動好正常

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆