上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-5 20:03 發表 查看引用來源

師兄,驚俄仔出事不如睇下歐洲點過呢個冬天先。😅😅
入冬能源係第一步,4個地區入俄版圖先係下集,凍你唔死再餓你鑊甘,烏克蘭打贏定打輸都係輸,贏就幾世債,輸又被吞埋,俄羅斯每日賺住錢同你打,再加埋供氣係手,係英國咁叻仔企咁前

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-6 23:58 發表 查看引用來源

所以我當戲咁睇。
英國個首相又叻,財相仲叻,今期呢兩件唔知可以玩幾耐,玩耐d仲好。🤣🤣😀
仲有油,好睇過戲先係。

講開睇戲,唔知大家最近有無睇戲。 ...
睇下點set個買嘢組合,呢次good timing

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-7 12:05 發表 查看引用來源

英國首相要做到野先要自保,歐盟拆唔掂又係大鑊,北韓金仔又鐘意射埋D唔可信既煙花,拜登仲好快達到支持率唔夠4成既總統,各方戲碼其實都唔弱。

但最正都係美國又叫台灣買軍火,億億聲,因為要維護世界和平,我聽完,真係好想笑,伏 ...
過年攞盤桔收陀地咁,你買左保平安,唔買發生咩事唔關我事。金仔好簡單得閒射下刷下存在感,中美兩位大佬我要啲著數唔該埋黎,英國佢越貶越大鑊佢企咁前要盧布交易,越跌買燃料越貴。

好耐無上黎,大家好嘛?

最近忙到嘔,早兩星期中埋招,宜家要練下氣病後係明顯胃口同氣係差左
引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-16 14:48 發表 查看引用來源

師兄,勁耐無見,你最近點先?講多D好喎。
呢度好靜,可能年尾,個個都忙到死啦。

我呢,工作忙之外,重拾番操fit團火,家陣全力開催中。
另外加上考緊野,忙又好玩添啦。 ...

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-17 00:16 發表 查看引用來源

Welcome back !

你點呀!?
cat姐仲記得我

呢排都係忙同病,希望出年好D

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-21 00:35 發表 查看引用來源

女人吸引有好多種,好似早前提起過,最近讀書識左個女生,小妮子廿歲出頭,有理想有學歴,堅靚女,坦白我最初對呢種女生有少少偏見,會覺得佢玩玩下,大把裙下之臣,但傾落又發現佢好有理想同抱負,最近問起我佢應該揀邊樣做,究竟揀掌握 ...
幾好喎!個startup,佢姿態唔高,可以考慮下

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-11-20 13:43 發表 查看引用來源

要等攬埋身先可以聞到,的確唔錯,但如果行過身邊就已經聞到唔係仲吸引咩?
睇揀個味係咪好濃,最怕TOMMY o個隻陣味唔散
清清地就唔會俗,兩尺內先聞到少少就最好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-21 23:31 發表 查看引用來源

佢直情一流,心態好,樣好,而且唔怕辛苦有鬥心,呢下最吸引。但佢太後生,唔會考慮啦,我當佢係女咁相處。😅😅 我對後生女不嬲無咩感覺。
相處下先囉,可以casual D試下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-22 23:34 發表 查看引用來源

會既,因為我都好想知,一個咁正面又有鬥心既女仔,會點樣成長,佢直情比好多男人更有主見。
佢要同你溝通就要用呢個mode,唔係你點會俾attention你唔會知佢有無紋身,同朋友出黎會唔會另一個面口句句"門"+大大小小東南西北你唔知,你講咁吸引又正面無人圍身邊就奇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆