上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-11-22 02:05 發表 查看引用來源

你個名特別,深印象
受寵若驚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-23 23:57 發表 查看引用來源

HAHA......係架師兄,我都覺得佢應該大把兵,多人跟身都不得了。
所以唔會出現幻想既劇情。
反而一個咁有鬥心既女仔,我都好想知佢點解會咁自食其力,佢都講,D人以為佢好柔弱,其實佢一D都唔係。 ...
咁講即係佢都將自己展示俾你,不過目的係工作上定感情上就要再觀察,自食其力即係話佢睇上眼係要能力比佢高一個距離.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-24 21:33 發表 查看引用來源

將自己最有自信一面展示,往往最吸引,男女都work架師兄。
佢叻既,因為佢問我究竟係舒適圈忙,定挑戰新野但辛苦到死好。如果你係長輩聽到都會另眼相看啦。
佢講d人其實叫佢唔使咁辛苦,因為佢外表討好,咁辛苦為咩?我又聽出佢就 ...
問埋D大家都知答案,都係想你認同應該可以到手,等你update report

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-27 01:36 發表 查看引用來源

師兄,只係分享一個較有主見既女生喳,佢都講佢唔係乖乖坐定定男人講咩佢就會聽果種。
Update都係講佢既日常架喳,哈哈。
咁就簡單啦!試試忽冷忽熱睇佢會唔會投入多啲就知,如果佢會行前啲你咪準備起筷囉!你應該明我講乜

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-28 16:54 發表 查看引用來源

師兄有心得。
但小弟我不嬲係姐姐控,對後生女興趣真係不大,而且佢要出trip,過個冷河,更唔會有事發生。
唔好諗得太複雜,走近都係兩個人調劑又唔係D咩野確認關係

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-1 19:06 發表 查看引用來源

HAHA......無錯。
而且,要諗既野太多,呢方面,我從來都.......順其自然。
輕鬆D玩下就無問題

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-5 13:12 發表 查看引用來源

講開玩,而家就真係玩得好開心嘞,我有少少醉心左打拳果度。
男人的浪漫,永遠唔會遲。
我鐘意左打中,打得應target既拳套聲,爆汗爆心跳,呢D又同我而家上堂係心態上氣氛上完全兩碼子事既挑戰,但就正如星師兄講,要多謝另一半,無 ...
其實D女無所謂既,o岩心水唔會理你個status

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-5 17:20 發表 查看引用來源

師兄,其實......你無講錯,當然我當自己諗多左,即我想講既係,你知啦,男人唔想斷後路,通常同異性都會講自己點好既一面,show自己點吸引既舉止談吐,玩得爆自己屋企情況,某程度都係自斷米路,但我發現,當佢地知你點對屋企果個好時,佢 ...
又唔一定,我又唔會主動去show好一面,會好似平時咁接觸其他人一樣
我唔會太多講自己屋企情況,同你做法相反,接觸上會有時好傾有時無交流咁.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-5 18:53 發表 查看引用來源

師兄心理質素比我好呢。
我會講自己屋企,係因為會將另一半掛係口邊既男人,好多時都會令女人卻步遮。
而我真係幾珍惜同佢地既感情,所以我唔想有咩改變呢。
但我唔排除係我自己諗多左,所以都係唔好太情聖咁既蛋款會好D。 ...
我心理質素唔係好,係比較講justification我唔係對方老公男友無必要為對方付出做聆聽者或幫忙,我去搵下錢買野俾自己或者同朋友去打波擴展人脈更好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-6 18:17 發表 查看引用來源

HAHA,無錯,咁我每樣野都會做,我會聆聽,亦會幫人,自己既人脈更係最拿手果方面,識做人比識做事更難呢。
我唔會,因為o個女人唔值得俾attention浪費時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆