上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-7 12:43 發表 查看引用來源

HAHA.....都係果句,我地點用有限既時間同精神,去應付無限既美女或其他目標時,當然要取捨啦~~~~

我都從來唔為女生外表而去刻意討好佢,但如果佢有令我欣賞或成為我朋友既地方,我性格就係會盡做。 ...
所以你受歡迎,我呢D係孤寒唔會去欣賞,只有睇係咪機會反應唔好即閃

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-28 12:05 發表 查看引用來源

haha......當年我真係試過1星期約齊晒唔同人XX,但果時應該係最壞,講真都唔知為咩,諗番都有d白痴仔。

HAHA......其實我唔明扑野都成粒鐘有咩威喎,我聽講最理想既性愛其實15分鐘左右就好完成,女生都唔鐘意被人插足成粒鐘 ...
睇黎個小妹妹有進展喎!幾時有report先?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-27 20:01 發表 查看引用來源

其實why not both已經係極限,一對一都尚且未必照顧好女伴,對二甚至更多真係會冷落女伴們喇。阿星自問體力唔多好,雖然靠幾下技巧贏返少少分數,但係有啲嘢係要賣力嘅就真係呃唔到幾多,所以真係落場一對一專心做好令女伴滿 ...
星哥應該19x高..勁

祝各位開工大吉

尋日都同佢開左年

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-26 14:17 發表 查看引用來源

好fit喎。
我呢個新年假期成日睇韓劇食野,肥左好多
我都肥左,有排keep

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-7 12:13 發表 查看引用來源

如果酒家無,骨場無,唔緊要,遲D分享其他,其實點解我講機會處處,唔係刻意講佢地等你食,而係你有賣點,佢地自然會埋黎搵你,今時今日,港男仍然好吃香架師兄,唔係單純國內佳麗,我聽既日本妹台灣妹佢地都好鐘意我地既風度同見識架。 ...
你條件好當然引死女喇,令人好羨慕

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:18 發表 查看引用來源

真係會好辛苦,尤其是對住啲年輕嘅女仔。人到中年,諗住人生都行到咁上下,年紀又有返咁上下,肚腩又大到咁上下,應該都冇乜風浪㗎啦;點知啲年輕嘅女仔原來對啲叔叔,尤其是啲吹得兩咀嘅叔叔真係好歡迎,真係唔知啲後生女係咩構造 ...
咁你要擘開探下咩構造

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 15:39 發表 查看引用來源

構造嚟講呢,睇多一兩個就會發現,青春少艾真係冇乜好嫌,身形好嘅著條瑜伽褲就真係睇到阿星呢啲叔叔眼都突埋😬
咁你要出手喇

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 16:03 發表 查看引用來源

口都出埋啦,咁搞法手口腳星塵暴乜都出啦😬
可以試下去結識下

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-7 22:36 發表 查看引用來源

家下老啦,唔識啦,得閒睇下書同女伴傾下偈咪幾好😬
我會覺得試試無妨,唔得就算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆