上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-8 08:29 發表 查看引用來源

咁試下又冇壞嘅,叔叔呢啲食慣檸檬,唔怕面矇😬
啱!好似玩rpg咁野外打下怪升level
到見到大佬時夠力去打

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-10 17:46 發表 查看引用來源

師兄,真心我普通料,應該屬低級戰士。
其實我想問,如果你自問70分,有個女既行埋黎,對你有興趣,佢幾多分,你會想食呢?
佢90分,索靚正,你想食,亦難得遇上,正常啦係嘛?
佢70~80分,都好身材或樣一般,又可能樣好靚飛機場,你仍會接受唔出 ...
剛我朋友飲野,我又要做社會開導,雖然佢好痛但成長必經階段

你D經驗仲多過我喇!
我自己唔係睇幾多分,係睇條女係咩人
如果條女好有異性緣好多烏蠅曱甴圍住,高分都無用臭左既肉先會惹咁多呢D
同埋你合眼緣先會留意,唔合眼緣既你望唔到,嫌貨人才是買貨人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-11 15:51 發表 查看引用來源

都係既,大叔有咩未見過,反而後生女挑起唔到大叔既好奇心,可能約1,2次已經約第2個仲好。
大叔要既,係肉體都叫簡單,後生女易滿足到,但如果大叔係想要有驚喜先係難。 ...
大叔唔會發癲,識handle關係
又唔係做人世,D女後生係本錢,而且女人對其他女人認可既男人會注意多D大叔剛好有呢個條件

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 09:26 發表 查看引用來源
又係個d覺得男人食得多女就係勁,女人食得多仔就係隨便既🙄
你係咁諗就咪鬼出黎玩害人
一個受歡迎既女人,就好似一間受歡迎既店咁,唔係你肯俾錢同時間就一定食到 ...
玩無問題晚晚唔同都得,長期關係就避之則吉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:22 發表 查看引用來源

師兄,我有經驗,但就未必多過你,哈哈。
男人女人有好多種,我又咁樣睇,吸引人果個往往未必有問題,反而9衝埋去果班有無水準我鐘意睇多d。
我識過d萬人迷,其實佢地往往唔係真係有心收兵,而係d兵甘心做兵,需知做兵既一世都難於上 ...
我朋友出事係女友返ex身邊,做心理輔導有排搞,本來叫佢上黎傾下原來唔俾開新ac,我呢啲會教壞佢愛情觀。
好殘酷現實真係唔敢同佢講。

兵呢家嘢唔拒絕就俾機會,養住控制到提供時間資源,百貨應百客。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-12 21:24 發表 查看引用來源

但大叔應該要型佬黎得掛。
應該問下女生大叔仲有咩吸引之處先得。🤣🤣
呢種大叔攞人命
https://woman.tvbs.com.tw/entertainment/23058

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-12 23:22 發表 查看引用來源
https://youtu.be/6C3LT1FjmpQ
你又知人地無拒絕過
好撚多人俾人拒絕左都仲要繼續做兵咁又有咩計?朋友唔通絕交咩?身邊d common fd會好撚尷尬
同事唔通為左佢轉工咩?
條女返番個ex身邊,好簡單講就係你個朋友一定有野比唔 ...
講真返ex身邊即即係心入面一直都有ex,佢應該要即刻斷晒聯絡希望佢做到,因為唔值得去挽救。
不過都同意你講有新嘅就會快啲回復,但要做到佢先將焦點放返自己謝晒咁樣唔會有新嘅

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-21 19:12 發表 查看引用來源

嘩,真係要忍下手,雖然好多yummy mommy,但係真係唔好諗住貪就手,擺得入口就攞嚟擺入口。阿星家陣應學校邀請巿喺學校入面同啲中學生搞下生涯規劃,又要同家教會搞下啲家長老師減壓工作坊,雖然係免費,不過試過一次之後好多家 ...
係有熟人嘅圈子可免則免,就算單身時都係咁話,仲要成堆女人啲是非流言滿天飛,唔係都講到係咁。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 12:21 發表 查看引用來源

阿星夠哂熟,份量又夠重,典解啲人妻妹妹唔吼阿星嘅😬
你要主動嘛,D女唔抗拒已經係主動左

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 13:12 發表 查看引用來源

吓,阿星已經好主動啦喎,啲女仔一坐低,阿星已經好主動咁坐埋去捱住佢,然後唔知典解,個女仔就好似曉輕功咁,由阿星旁邊打橫咁飄移最少3到6呎開外,仲要係個個女仔都係咁。

星師兄有冇見過刷牙果陣跌咗舊牙膏落鋅盤度,牙膏嘅位 ...
呢個正常喎!女人要咁先表現到唔隨便你要主動接觸,你都有女伴無理由唔明,呢一層拆開左係另一個感覺,而且你咁高好多女人直覺上情緒有起落唔想俾你感覺到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆