上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 13:28 發表 查看引用來源

會唔會因為太高俾佢哋有壓迫感所以想避開呢?啲女仔一見到阿星行埋去就即刻依嘩鬼叫咁四散奔逃嘅😬
你屋企個同你女伴最初點開始? 高唔係一個因素咩,嫌貨人才是買貨人
壓咩逼感當有條索爆既女行埋你度,你係行開D先定直接埋去?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 13:39 發表 查看引用來源

屋企果位成日同阿星講當日唔知係突發性發雞盲定係有鬼掩眼,家陣先發現阿星鬼死咁鬼高,女伴應該大部分都係攀山隊隊員,唔畏高之餘仲中意登頂嚟騎。

真係有索爆女行埋嚟阿星度一定係有陰謀有蠱惑,星佢一巴睇下佢走唔走,佢 ...
你當自己係H限量包包,你估D女係街隔離有人攞住會彈開定走埋去?
你呢個高度等於行走的H限量包包,如果女知道係佢既就會好自豪咁攞住.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 14:25 發表 查看引用來源

唔,想像自己係包包都或者係一個好辦法,例如想像下自己係香奈兒嘅流浪包包。40120965

之不過阿星硬係一諗起流浪包包就諗起阿泰利個流浪漢包包。40120966

咁點搞好😬 ...
真係好顯淺,你覺得包包出現機率高定你呢種高度機率高,你見架法拉利林寶都彈開喇..
而且現今都唔少女170以上,呢D女已經filter左一批男人,185up 先好埋去

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 15:36 發表 查看引用來源

之但係心理關口真係過唔到,一個包包好多女仔會行注目禮,仲要夾雜渴望嘅,仲要星星眼;阿星當自己係包包嘅話,望到啲女仔望住阿星果啲厭惡嘅眼神,真係情何以堪呢?

況且185 up 同195 up 係兩個世界嘅事😬 ...
我姪女老公都197,佢自己160左右
佢幾開心自己老公咁高...

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 16:22 發表 查看引用來源

呵,星師兄嘅姪女應該結婚冇耐,新鮮感呢家嘢真係令人又開心又興奮。阿星比星師兄姪女老公矮啲啲,阿星老婆又矮過星師兄姪女啲啲,就算阿星啲女伴由145-165都好,個個都覺得阿星阻地方喎,尤其是上床瞓覺果陣,女伴除非伸盡隻手, ...
傻喇!而且女人講呢D唔好認真入耳,因為呢D係刻係基因入面求偶天性.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-2 22:10 發表 查看引用來源

除非去到180,對阿星嚟講160同170分別唔大,不過真係冇識過180嘅女仔,怕阿星唔夠力抱起佢,如果好似阿Alpha黎在山咁瘦嘅話又另作别論😬
180現在都唔少,星兄你條件係可以好闊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 10:33 發表 查看引用來源

師兄意思係星師兄可以插到個女生好闊??咁堅??
我指可吸引女範圍好闊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 10:38 發表 查看引用來源

exact7ly,我都正想用呢個例子,勁既人,往往買粗野粗用,HAHA......
而家睇街場,件件衫都印晒國家隊,美斯、C朗名都仲多,
所以小弟都係匿埋操多,我有拍片睇番,教練又會執姿勢點打,心裡明明以為自己好型,點知條片睇見條友 ...
因為勁既人都會惹人茅所以D裝備爛得好快

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 10:29 發表 查看引用來源

都係果種,未知興趣幾大時,我通常都係粗野裝備玩住先,係有興趣,我先會投放投入,而且會買靚野,雖知渣既人先會買靚野,扮勁嘛。
氹女生一樣,感興趣,自然大量投放,奪得美人歸。 ...
龍兄出手當然可以抱走目標
等你report

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 13:01 發表 查看引用來源

等阿星睇到以為星師兄話阿星條鏈好闊添。

間唔時行街街見到啲高妹,佢哋都會抬頭望一望阿星嘅,始終喺佢哋嘅世界入面向下望人嘅機會多啲,所以都會有啲好奇。望完跟住就大件事,通常望完之後眼神都露出……………係顯露先 ...
你又唔係露械未拉拉鏈,你諗多左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆