上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 13:04 發表 查看引用來源

160都仍然可以掛住等佢死命箍住阿星條頸,180就要單手抱起佢令佢雙腳離地攬住嚟錫啦😬
180咪玩140磅up喎!星兄體能好好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 15:17 發表 查看引用來源

所以我好明,因為我守籠,班仆街單刀又或超近距離時好似同你有仇會怒揪,有時真係睇邊個淆底先。
以前踢中場俾人踩裂骨收皮無再踢,轉打籃球
拉衫食踭一定有

以為打籃球好D,點知仲多傷

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 15:19 發表 查看引用來源

係喇......推左。
唔係玩野,唔係推低左佢,去拒絕左佢。
明既,如果唔對路收手
惹麻煩仲慘

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 15:24 發表 查看引用來源

140磅單手抱好容易咋喎,用力攬佢埋身,靠手臂同腰力支撐,唔難。查實阿星冇乜體力㗎,攬一陣就頭暈身慶作嘔作悶心跳加速鼻塞耳鳴樣樣嚟㗎啦😬 ...
你大隻點同呢

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 15:29 發表 查看引用來源

真係,好彩阿星生得高,可以做埋啲人地要擔梯先做到嘅嘢。

長腿女仔幾時都好好睇,錫極都錫唔哂又夠哂盞鬼啦😬
星兄打籃球應該係入樽王令人羨慕
47寸長腿夠晒屈機

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 15:31 發表 查看引用來源

唉,望住阿星果啲蔑視嘅眼神同冷漠嘅反應真係唔慌唔好玩😬
D女有無咁叉串

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 15:56 發表 查看引用來源

家陣年紀大,入樽冇貨賣,肚腩四圍飛,跳都跳唔起,48吋係毛腿,真係睇到流口水😬
我估錯左...差少少

o個時中學有個Ching 我行埋去自卑連膊頭都唔到...7尺2真係恐怖

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-3 17:15 發表 查看引用來源

唔好話7呎2咁高,當年阿星6呎2去到英國,同阿星一齊打籃球個同學6呎7就已經令到阿星非常之情何以堪。後來阿星大個仔咗,見到個6呎4嘅同事,雖然只係比佢啱啱高一吋咁大把,就已經即刻自我感覺良好,令到同事情何以堪喇😬 ...
我都試過找死,讀書時成個暑假同個6'8黑人練波,我覺得身體質素同人地差天共地.
不停被蓋火鍋,crossover佢回身就追到. 一個暑假我曬到接近黑人咁,但瘦到一條柴俾阿媽鬧搞咩啊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 18:04 發表 查看引用來源

呢兩樣運動有身體碰撞既一定易傷,所以我練得個body比較有對抗性,真心出迎飛膝係必要,因為保護自己,我試過撞到對家甩臼。
後生通常傷左抖兩日就打,呢D積埋既傷好困擾

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-3 18:06 發表 查看引用來源

HAHA......佢唔麻煩,身材仲好好添,但唔好喇,新手就唔好教壞佢。
有食唔食罪大惡極

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆