上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-4 02:25 發表 查看引用來源
通常會有咩麻煩?
如果對方經驗少,投入會多
好易會情緒起伏大,好易做D unexpected事影響自己

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-5 04:33 發表 查看引用來源
我最近都開始有呢啲困擾
如果係累積勞損比較難好,只有消炎止痛

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-4 12:37 發表 查看引用來源

當年阿星唔夠打,時常做人肉星飛機,作用係打親rugby 🏉都四圍飛😬
我當年160幾磅,都係好易撞飛

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-3-5 04:58 發表 查看引用來源
明白了⋯⋯通常都係寂寞少婦
每個人都有唔同故事,當了解左之後其實男女關係多左生活問題,幾愛都可能會變

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-5 23:22 發表 查看引用來源

串?征服佢!搞到佢求你,I want I want u …..
串唔一定條件值,好勝心留俾對的人

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-6 11:11 發表 查看引用來源

咁又講得啱喎,串既唔一定正

條件唔好仲要串,救命
就算好條件,格衰都係無用
花費咁多心力,回報低,湊佢可能夠足兩三個

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-6 11:21 發表 查看引用來源

師妹,邊有咁完美,情形就好似佢地係朋友,一齊出現,你要2揀1囉。
可以食晒,呢D要唔同時期遇上就有可能。
就好似男人,斯文西裝男同健康健身男係朋友,你好難一口氣食晒兩件掛師妹。 ...
睇你表演,咁先有得update

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-8 12:38 發表 查看引用來源

係好佬😬
呢D先係男人味

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-7 18:05 發表 查看引用來源

所以我成日都講,一個勤力既女生,點會無要求,佢成熟,會要求自己點樣,同樣一定會要求男方點樣。
外貌協會成員基本就人人都係,講真佢有要求而揀我證明我都唔係番薯蘿白先,呢種認可亦係一種肯定。
4月就到,亦即熱熱既氣溫將到, ...
你又可以引下D女,多D新update

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-9 15:29 發表 查看引用來源

HAHA........最後應該係我被佢馴服左,我以前唔會為女生做既野,都為佢而開發左。
而佢亦都令我改觀左好多設定,係唔係堅堅地先,HAHA.......
人生遇上一個高手,都係難得架。 ...
咁都好啊!有人令你投入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆