上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-9 11:41 發表 查看引用來源

呢位人妻,算係頭幾位令人難以忘記。
佢係典型既對外非常之cool,頭腦冷靜得黎每件事都清楚分析,可愛地方又就係係床上非常主動同野性,簡單講就係天生有令男人會有超表現去馴服佢既能耐。 ...
呢樣真係引人入性

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-9 12:35 發表 查看引用來源

唉,抽水嘅嘢真係唔好提,點知阿星呢款叔叔都會有女士嚟到抽水咁鬼死鬼衰先得㗎,真係靚糖心蕃薯~~~該燴😬
都話你高D女會黐埋黎
可能唔覺意逗下你都敢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-9 16:08 發表 查看引用來源

係架,你知嘛師兄,我地男人會開心幾條仔爭一個女生時可以贏出。
果時小弟當打,我又真係推開其他而同佢開始,好勝既佢調轉頭講好明顯佢高質,所以我先揀佢,但其實我心底就係鐘意佢好勝。 ...
呢樣係最好獎品,佢係現在定以前??

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-10 02:33 發表 查看引用來源

ONS 真係好鬼risky . 之後肚痛呀、病呀…. 就真係唔抵
我會尊重ons嘅人,夠直接灑脫,相識到分手一晚完成又唔會爭拗,連contact都唔留唔會糾纏。

卒之教朋友走返出來,永遠最快捷方法係盡情痛到無反應就會開始好

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-3-12 01:28 發表 查看引用來源

樣嘅表現?
真正有樣嘅人就唔需要用ONS 去證明自己有様喎
ONS只係其他人label呢種關係,玩得既有唔少係高消費人事,落去clubbing真係人人都想ONS?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-11 15:29 發表 查看引用來源

師兄朋友幾多歲,好難得有咁重感情既人喎,HAHA......
30幾,所以我之前想佢上黎跟你地學野點知唔可以register新ac.
深情吸引點欣賞女人,我幫佢唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-13 14:33 發表 查看引用來源

其實真係威威既表現黎架,至少有錢先啦,HAHA.......
但我就唔捨得嘞。
其實落去唔等於ONS, 睇下D人做漁夫或者D女組荔枝團都幾搞笑
龍兄大把女女唔使落呢D地方玩

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-13 14:37 發表 查看引用來源

黎呢度只會更多疑問,隨時仲感覺去左異世界,價值觀唔同之餘,知道咩叫女少男多,女人露少少男人已經依嘩鬼叫,HAHA......
要吸引女人好易做,學一樣專門既興趣,將佢成為自己既專長,自然就會有異性埋身,吸引力法則。 ...
其實我都幾欣賞佢起碼仲會放盡自己喜歡一個人,我已經唔會咁做好耐

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 12:01 發表 查看引用來源

其實港男係有D悲哀架,我真係識唔少乖乖仔但因為成日返國內做野,搵唔到香港女友,嘩,好仔一名就被國內女仔溝左,其實部份真係藍籌股質素。
當然我唔係講國內女生唔好,反而國內女生好清楚自己要咩就好進取添。 ...
中台兩邊都會進取D,港男唔悲哀只要放眼世界就不愁寂寞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆