上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
393  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 12:12 發表 查看引用來源

人在外,心情多少有點寂寞,好易被人乘虛而入,唔出奇,有條佬出晒口術要成功就事半功倍,但都係果句,食女不能太狗公,我都睇唔起太低手既男人。
所以我都會問中伏既人妻或女生,條仔係唔係環保溝,定係有心有誠意,因為玩法好唔同,小 ...
所以我朋友上唔到黎,真係差D睇龍兄教路一定有進步

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 15:34 發表 查看引用來源

HAHA....... 世界好大既,我個人黎講最啱channel就始終都係香港女仔,但新鮮感,唔同文化大家先多有趣既交流,當然就係國外啦,台妹有女友好,有老婆又唔係首選,HAHA......講講下,女友老婆都唔同人添。 ...
老婆就唔好喇!
其實香港女仔相處係有優勢,台妹越認識得多自己又識埋火星文(拼音)同少少台語之後就..無晒畫面
但如果Pick up 中台女仔係易D

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 15:51 發表 查看引用來源

師兄,睇我有鬼用咩,我呢D,你同我啱咀形既大家講完會明,但唔信既只會以為我吹水又食唔起架喳,HAHA......
其實食得有品我覺得好緊要,不如同你老友講聲,對女仔,唔好諗住食,亦唔好諗有無發展機會,純粹做朋友交個心先,男人狗公樣女 ...
你呢套好D,起碼會有投入關係佢要長期走到尾既關係..
我既係傾一堆,見又會見幾個,抽離推拉..唔o岩佢,要有結果聽我講只會學壞

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-16 16:17 發表 查看引用來源

李小龍先生既武學理論好啱既,點樣以有限戰勝無限呢?
男人J就得一條,時間人人都係咁多,錢就搵唔晒,仲要識女仔,下下過人世?無可能啦,我地點樣以有限性戰無限呢?當然做朋友先啦衰鬼 ...
佢想係拍拖o個種..
所以唔想教呢D

好耐無上來,有新同學喎!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-26 01:07 發表 查看引用來源

師兄,好耐無見,幾好嘛?
係,有位來自馬來西亞的小妹妹,好鬼有趣。
有新同學大家活躍D

好耐無上來,忙到人都癲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-10 14:48 發表 查看引用來源

師兄,都真係好耐無見,近排忙D咩先?
疫後好多野開始要做返

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-13 09:35 發表 查看引用來源

星師兄,好耐唔見喎,呢排忙住做………………?😬
Project開返多,但問題係同事跳槽同移民又嚴重,真係人都癲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-13 10:42 發表 查看引用來源

忙係好事啊師兄,今時今日忙就係本事,當然唔係被人老點果種忙。
邊度唔會無老點只係多定少,跳槽攞多啲心理上好過啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆