上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
419  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 16:19 發表 查看引用來源
都係呀!住喺海邊咁正!😉
住近海有我地嘅煩惱,就係春天時唔該長開屋內兩部抽濕機,電費幾甘。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-5 16:19 發表 查看引用來源

正身1相5搞你😂😂
正身1相?即是點解?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-5 16:21 發表 查看引用來源

我都冇玩好多年。。係仔細個果陣話要玩。。捉左我呢個娛樂部去。。第一次玩番。。。玩完周身骨痛😂😂
算啦都係,我都係玩番d無咁高難度。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 16:46 發表 查看引用來源

師妹妳咁諗就錯,而家學唔會遲。
我好多野都係而家學,一對一有,去上堂既亦有。
都係果句,妳唔尷尬,贏果個就係妳,而且我從來都唔理無謂人,我要學,我滿足左我自己先。
唔怕老實講,我學泰拳唔係拳館學,係跟師傅係公園度打,我估好 ...
龍兄你好鬼man👍👍👍讚呀!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 16:48 發表 查看引用來源

妳乖到一個點。
我係呢個時候先自由時間,HAHA......最精神。
因為無咩夜生活,食完飯就訓覺lu,其實我不嬲都係算靜,鐘意畫畫同睇書,只係一同隻公上到床就另外一個樣,豬公直頭形容我係房裡房外兩個人黎,表面完全睇唔出會咁狂野🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 16:50 發表 查看引用來源

套劇主打呢兩個,其實其他女角都吸引架。
師妹睇埋,睇下係唔係都係yoyo最吸引先啦。
我有立下,都係yoyo正d

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 16:52 發表 查看引用來源
咁又係!有利有弊!
同埋一到假期附近全部人,真係想搵野食都無位坐,係平日會relax,但平日又要番工呢🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 16:56 發表 查看引用來源
例如呢?
普通踩下單車,跑下步,行下山。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 16:59 發表 查看引用來源

做人最傻係介意旁人目光,尤其低質果隻。
我而家學緊果個師傅係泰國人,出過國際賽,堅好打。佢以前係拳館教,疫情時就無得撈。
但條友原來好立體,夜晚有份兼職係live band,真心唔係得舖牛力。
我其實唔止學一樣,仲有其他野玩 ...
係味打拳果個game?好玩嗎?
Ring fit我貪佢有埋瑜伽,跑步,多元化,打機咁又唔會悶。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:01 發表 查看引用來源

咁正斗,呢D簡直係男人既dream lady喎。

收埋玩,無得頂啦~~
諗起初拍拖果時好笑,因為我係4眼妹,個人又偏靜(其實只限對於唔熟嘅人,熟左就知我好癲得下),佢以為我係果d綿羊,點知第一次埋牙,立即同佢玩深喉同乳交膝,佢話如果自己無功力都即刻比我chur爆走火🤣🤣🤣佢話點解同識我嘅文靜樣完全唔同。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆