上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
419  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:04 發表 查看引用來源

HAHA...... OKOK.
人妻,仲要生左都keep到,好難架。
signal wong就....... 唔係既,佢都有努力既,但個形象就差D遮,即大家都知佢咩事嘛。

講開人妻級,其實好多都幾唔錯。 ...
陳法拉呢?人妻明星中我幾欣賞呢類。
男明星唔洗講一定係陳家樂,老小小就林峯。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:04 發表 查看引用來源
咁先正!外表斯文,內裡open!😉
正正我隻公都咁形容我!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:07 發表 查看引用來源
咁玩得!😉乳交漆師姐都有啲料喎!乜嘢Size?😉
自己睇頭像啦!咩cup自己想像下啦!其實玩乳交有b cup都得啦,9成香港女性都可以。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:08 發表 查看引用來源

Ring fit好玩,我同我小朋友都有玩。
打拳果個呢,佢都正架,佢有唔同難度,講明妳想消脂定玩高難度,最抵死佢之後會有評價講妳今次表現等同幾多歲。
我拎佢黎keep體能唔想打拳時跟唔上,隻game又真係可以玩到流晒汗,唔錯架。 ...
咁用joy con玩定係要買配件?我想要消脂咋!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:12 發表 查看引用來源
法拉仲正啦,有樣有身材!😬
呢d真係正爆人妻,仲要果時成日比果件前姑仔惡攪,真係慘。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:13 發表 查看引用來源
果然好勁呀!😬
唔係呀!普通普通。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:14 發表 查看引用來源
佢執到啦!😉
唔可以咁講嘅,相向嘅,
我都感謝有呢一半,咁錫我愛我。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:15 發表 查看引用來源

阿師妹個反差咁勁,係男人心裡都10萬個為什麼啦,10萬個做咩咁遲先識妳既為什麼~~~~HAHA......
呢D夠晒fantastic,又眼鏡娘又會深喉喎師妹~~~~
其實眼鏡娘唔係一件好事,一無眼鏡,
乜都睇唔清楚。
係呀!我仲好記得2009年,我同舊吹水帖嘅人,同埋隻公,一齊打邊爐,我吹水帖最frd嘅大佬都話出到黎同網上形象完全係兩個樣,我出到黎係好靜好靜,好在大佬同另一個女仔朋友係咁照顧我地咋。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-5 17:16 發表 查看引用來源

唔好消埋胸胸肉呀
消咪消,我消得起喎🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:16 發表 查看引用來源
大家都ok就最好啦!😬
所以唔只sex,soulmate都係重要一環黎嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆