上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
419  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:27 發表 查看引用來源

係。
又剛好呢幾日free,可以同大家吹水,正~~~~
我係聽日後日唔得閒上黎會失蹤2日,之後都應該耐不耐閃下入黎嘅,拿,龍兄,應承你多d入黎我做到,係咪好夠雷先,我剩係黎你呢度咋!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:28 發表 查看引用來源

男既我見佢長跑緊,fit到一流。
女既因為被陳豪私有,生埋都仲咁閃咁吸引,係男人都鐘意啦。
係咪無著衫🤪🤪係就仲正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 17:31 發表 查看引用來源

如果妳有eshop可以上去睇,唔係新game,應該有discount都未定。
疫情時我就係買佢同ring fit,將無得街跑既enegry放晒入隻game度發洩。
喂你咪話,我估唔到ring fit係可以chur到呢個地步!係抵玩嘅。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:36 發表 查看引用來源
靈慾一致係最好!
絕對係

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-5 17:45 發表 查看引用來源
都玩得好激喎!😉
唔係姐,比起其他師姐妹果d小兒科啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 18:30 發表 查看引用來源

以前呢,上帖既人簡單D,我記得果時我地仲會唱K,食飯,飲糖水,好鬼多gathering,可能你果D人多,我都係10個8個,個個都幾尊重同玩得。
有個人妻仲正,對仔女都10幾歲,會帶埋出黎玩。
HAHA...... 妳隻公咁型,果刻有無感動左先? ...
佢同我d Frd 見我剩係識避開,唔識剷人,眼火爆剷到果條變態佬收皮
係呀!果時大家真心結交朋友,會互相尊重,我地都係一檯半檯咁啦,
人少少都好開心架啦!我地又係唱k,食飯,食糖水,
上天檯飲酒都有,我同過吹水帖姐妹上過大陸玩添

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 18:31 發表 查看引用來源

妳日後耐不耐上黎閃下啊記住,見你講到做到,抵我成個牛郎咁守住呢度咁耐啦~~~~
唔係夜店果D牛郎呀下。
牛郎其實係咪即是鴨鴨??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 18:32 發表 查看引用來源

見過3次,有一次真係無著,有一次著左等如無著,佢爆汗到全濕。
真心高大型帥。
嘩,正呀 點解我見唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-5 18:33 發表 查看引用來源

ring fit果隻提腿唔係人人頂到架,如果妳玩得掂,即妳都幾fit先係。
我講果隻就有D位可以"揸流攤",但認真玩都真係work既。
提腿深蹲我都ok,反而跑步果d有d真係好鬼勁,跑死人

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-7 19:48 發表 查看引用來源

不過妹妹仔又5太岩我。。我好怕湊女。。又扭計。。人都癲😂😂
仲要送名牌。
我公司d妹豬係咁。🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆