上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.5k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-27 02:28 發表 查看引用來源

無啊師兄,足膜傷左,要抖一排。
而且轉左操泰拳,好返先可以再黎料。
師兄隻馬又準備成點?
要抽第2輪
第一輪waiting list
無點認真練過😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-11 15:25 發表 查看引用來源

師妹lunch係出去食??即人人迫住又趕住食,定還是外賣先?

想問樣野:

我有朋友做老師,好女人一名,多年都無男友,簡單講學校男老師唔得啦,佢又返工放工無咩嗜好,我有時諗,女人一旦出黎做野,如果工作唔係成日可以接觸異性,真係 ...
我朋友係apps識到個男朋友
不過都提佢,小心d,帶眼識人

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-13 15:43 發表 查看引用來源
星期5,無思分享:

男人的動漫,男人的浪漫。
記得以前,我地大部份男生都係踢波,小弟守龍,大部份人上體育堂都係玩呢D,直到一套Slam Dunk,Oh my god...... 你要既成功元素佢都有,今日佢講有電影睇,你點可以唔睇呢??因為佢,我有段 ...
日本仔d動畫點解有時咁好睇
因為點都有時畫到咁熱血

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-16 11:08 發表 查看引用來源

呢套野堅,到目前為止,仍然係小弟頭10位最正漫畫。
足球小將有令人睇完想踢波既magic。
Slam Dunk同樣令人想即時落場打番場。
反而足球小將我麻麻地
足球風雲成套野正常好多

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-16 22:52 發表 查看引用來源

同埋畫得好得意
某d位係😂😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-17 12:50 發表 查看引用來源

整個流程就係咁操作,認真慳水慳力。

唉,阿三有冇悔恨自己浪費咗好多時間導致自己體力不足呢,四眼哥哥有冇好努力咁相信大家呢,獨食鬼流川最後有冇同紅毛猴子喺輕輕扶住射入籃之後俾個5佢呢?呢啲阿星都唔想知,只知阿星一 ...
套電影版純粹將電視版草草收場果幕搬上銀幕😂
漫畫講到山王之後既另一場比賽係輸

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 17:35 發表 查看引用來源

查實阿星反而有興趣睇打完山王之後打愛和嘅時候櫻木喺板櫈上面嘈亂巴閉同其他幾個隊員插科打諢,同埋點樣輸法。因為雖然少咗櫻木,其他人同樣有實力,個故事仍然可以好精彩,反正櫻木一定會喺場外搞搞震,好多故仔會發生。可 ...
漫畫其實之後仲有冇講落去

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-19 17:59 發表 查看引用來源

師兄有品味喎,足球風雲你都識??你最鐘意邊個角色先??平松?情意結,白石同平松係我喜愛角色呢~
已經唔記得個龍門叫咩名😂

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-26 14:17 發表 查看引用來源

好fit喎。
我呢個新年假期成日睇韓劇食野,肥左好多
咁游下乾水減肥😆

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-17 12:08 發表 查看引用來源

師妹最近有咩玩先??
星期日渣馬有無去跑啊??
我腳痛,停跑左半年喇...............
咩事腳痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆