上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.5k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-17 14:38 發表 查看引用來源

足膜炎,一跑多過5K就痛,試左幾次,所以真係要抖,而家玩住其他先。
師兄渣馬有無好成績呢?
要搵對岩既鞋好難
之前有朋友有足式根膜炎
佢得一款跑鞋岩,著其他會跑到腳痛

無啦,渣流攤,抽筋抽足9k返終點😂😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-17 17:15 發表 查看引用來源

一對啱嘅鞋,真係好鬼難搵。做慘係之後間廠冇再出果款

我試過類似情況,有對歐洲鞋fit 到爆,之後試過再訂,可能隔咗幾年,而工人及儀器又變咗,同埋始終人手造,終於對新鞋都唔似上一對咁perfect fit 😭

抽筋😰😰😰😰😰快啲搵 ...
所以跑鞋多數買同一個牌子同系列多

比賽抽筋對我黎講好正常😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-17 17:18 發表 查看引用來源

所以轉左去打拳囉家陣……等好d先再跑番。

咁勁,抽住都返到終點,哈哈。
聽講今年都好氣氛。
氣氛都係咁上下,唔覺特別好

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-16 18:33 發表 查看引用來源

拍拖好吖,阿星又多樹講下先,真係唔開工唔知咁多嘢做,一開工就做到坐咗响度,幾日都上唔到嚟。

其實揾個三觀肆正嘅女仔係首要條件啦,不過唔深入認識又真係未必知道佢嘅價值觀同你有幾咁唔同。

咁唯有爽爽快快走埋去同佢 ...
咁耐以黎
除左工作需要俾人問拎電話
就無其他😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 12:32 發表 查看引用來源

師兄我無記錯你出入地盤,女都唔多條,有女同事出現地盤工程,俾人當貂憚啦,你行慢D都可能無。
有都over 40😂
當年跟我果個廿幾歲已經好好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 13:14 發表 查看引用來源

師兄咁輕鬆既,聽日迪迪尼有得跑有得玩仲有女睇,有無參加先??HAHA......
我好肯定好多廿歲囡囡跑,到時識番個囉。
無報,太貴,唔抵玩
而且咁岩我有個補賽😂

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-17 14:13 發表 查看引用來源

教練師兄應該係平時唔多出聲,但係一出聲就語出驚人,而如果唔係,就語不驚人誓不休啦。

教練師兄係一位穩重嘅人,同阿星一樣都係地盤之星。不過除咗返工之外間唔時都有去下品酒飲咖啡,食下雪茄朱古力果啲,會識到好多唔同嘅 ...
正常唔太熟都好少交流
出聲會俾人當on9仔🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-17 17:39 發表 查看引用來源

唏,怕咩交流吖,冇言語交流又何來體液嘅交流呢?

出聲俾人當on9仔,唔出聲就俾人話古肅鬼,咁出聲好定唔出聲好呢?呢個問題真係好難答😬
適當既時候先出聲😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-17 17:44 發表 查看引用來源

我見太早喳,好似一早就要去到,跑完都未必有精神玩,HAHA.....
係個牌好鬼靚呢~~~~
係group見到個牌d焗漆好易甩
拎無事,放完落個袋拎出黎有事

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-3-20 11:44 發表 查看引用來源

咁即係適當嘅時候就會有嘢食😬
食檸檬就有份

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆