上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.5k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-20 12:07 發表 查看引用來源

HAHA,咁我又唔知啦,其實師兄D牌平時會點放?
掟左入櫃定會好好擺呢?
掟入櫃算數😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-26 17:19 發表 查看引用來源

胸大左,身形無咩點變,一樣係玩長腳為主,HAHA......

脷伸: 無食到。
罪大惡極

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-4-27 17:23 發表 查看引用來源

笑咗 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
正常去到咀邊好難唔食
除非係屎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-27 19:10 發表 查看引用來源

HAHA...... 師兄唔係第一日識我,我不嬲都係罪惡之男架喇,我又唔信師兄咩都會食,總有拒絕或say no之時,係唔係先。
我大部分時間絕緣😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-28 10:34 發表 查看引用來源

HAHA......,師兄講絕緣,即比我更早落閘遮。
咪就係囉,有時D野,其實揀左唔食,又難得做番朋友,唔想又返轉頭開始果個關係遮。
乜大家唔會咁諗咩??當然我唔排除對方真係好正,好想試下自己體能如何,樣子如何啦。 ...
對方樣子身材如何
自己體能也必如何

突然咁靜,踢一腳先~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-3 16:22 發表 查看引用來源

師兄,剛返黎,超忙啊,下星期先係戲肉既忙.........
所以行開左,HAHA.......

同埋同左位女生去左玩咖啡,體驗又幾唔錯喎。
有得忙係好事
咖啡拉花?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-5 17:00 發表 查看引用來源
这里好像更多人聊天哦。。。留个名字希望可以认识新朋友
呢度一時時有人,haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-5 18:41 發表 查看引用來源

師兄你應該都忙啦,但家陣D天氣唔係人咁笨,野野都35以上,你都小心D喎。
係啊,玩拉花,小弟其實係一名咖啡師黎架。
忙其次,主要煩,上面指示好多時唔清晰

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-9 10:30 發表 查看引用來源

咦,師兄,我都面對緊類似問題喎。
我就煩緊d新政策,一時一樣可鬆可緊最煩人,即你話女人咁樣就正,個政策唔清晰真係好麻煩。
所以收唔到最新指示
我就咋唔知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆